arkadaşlarım...konunun bu kadar derin hatta daha da derin ele alınabileceğinin farkındayım...ama benim söylemeye çslıştığım şey, birilerinin başarılı, birilerinin başarısız olduğu değildir......
açıklamaya çalıştığım, ben bas ritimlerine konsantre olurken bir başkasının benim göğüslerime konsantre oluşu...bir şarkı üzerine tartışmak üzere birine yönelirken, bir başkasının bana beraber yemek yiğebilir miyiz diye yönelişi....
ben artık bir bara giderken başkalarının ağzıyla, tabi tam tersi düşünceyi kastederek "ortam nasıl" diye sormak istemiyorum....
ki kimsenin müzik kültürünü sınadığımda yok...sınamak veya sınanmak söz konusuysa zaten beni tanıyanı bende tanıyorum bu forumda....
bu fikrimi burdan dile getirmemin sebebi ise, çalarsaat in arkadaşlığını kazanmış olmam....ve rica ediyorum...çalarsaat ve diğer müzisyen arkadaşlardan....lütfen daha dikkatli olsanızda, yüz vermeseniz şu arkadaşlara.....çünkü herkese güler yüzle, iyi niyetle yaklaşılmıyo günümüzde maalesef...ve bar sahiplerine en yakın arkadaşlar sizlersiniz...bizim yerimize bi uyarıda bulunsanız şekerlerim....
bu yazı bütün kardeş gruplara.....hepinizi seviyoruz....