Çalar Saat

tamam yaa herkes istediği yere gitsin sizede iyilik yaranmaz zaten (eheueheue) banane....katalan sende girebilirsin kapıda test yapmıcaz..anlayışa göre almıyorlar insanları zaten... 🙂 🙂
görkem sende şikayet edip durma birazcıkta ciddi olup mutlu ol..amma cıvık adamsın yahu.. 🙂

katalan hala anlamıyo arkadaşlar.....

bak hayatım, keşke hayat senin dediğin gibi olsaydı ama, yok öylebişi....
peki şöyle anlatayım o zaman....son bir denemedir bu başka yok yoksa görkemcim forum dışında biyerde canımıza okuyacak.....

soruyorum, madem içeri insanlar seçilerek alınmamalı bu işin mantığı bu...bar kapılarında kocaman kocaman güvenlik görevlileri neden var....
peki bu güvenlik görevlilerinin en meşhur lafı "insan sarrafı olduk artık" neden hayatlarında bu kadar yer tutar....
veya neden bu kutsal abiler barlara girişte (tabi uygun gördükleri insanların) çantalarını ararlar....

nedenini söyleyeyim:
bu tip şeyler yapılmazsa, yakın zamanda rock barlar düğün yeri gibi şarkı arasında " valla gençler uzun saçlı küpeli ama, oynatıyolarda,namuzsuzlar ,,nerde neşemiz....haydeeee....tak tak tak....( ki bu tak lar havaya atılan silah sesi mahiyetindedir)" bu konumu alacak....
valla katalan bunuda anlamazsan lütfen özelden yaz sorularını.....

bunuda ben anlamadım....eheueheueheu...tak tak derken tam olarak neyi kastettiğinide anlamamıştım zaten ama olaya bu şekilde yaklaşmanada anlam veremedim...
🙂 🙂
görkem bu sondu valla...

roxenne:gerçekten bar kapısında duranlar insan sarrafıysa ve girmesi gerekenle girmemesi gerekeni ayırabiliyorsa sen neden hala ortamın götürmelik bir ortam olduğunu düşünüyorsun?adamlar işin uzmanı ya rock bara da kimin girmesi gerektiğini bilirya(sana göre)...sanırım aynı dili kullanmıyoruz yada birbirimizi anlamak istemiyoruzzzzzzz.konu iyice sakız oldu...şu haliyle her tarafa çekilir..
kendimle ilgili bir açıklama yapma gereği duydum nedense:bara gitme amacım sadece müzik dinlemek değil,müzik dinlerken aynı zamanda deşarj olmak,eğlenebilmek,ayklarıma kara sular inene kadar dans dans dans etmek.stres atmak.fakat ben sert rock müziklerde dans edemiyorum ve benim için dans kafa sallamak olmadığı için bu tür müzikler beni tatmin etmiyor.başkalarını tatmin eder o da beni alakadar etmez.ama insanları dinledikleri müzikten dolayı yargılanması yada hor görülmesi bana ters.benden bu kadar....harbiden olay sıktı🙂

bu kişiler talebin fazla olması nedeniyle ayıklanması gereken grubun sadece bir kısmını önleyebiliyorlar....

anlatmaya çalıştığımız en başında da buydu...canım kızma ama soru sorarak öğrenmek en iyi metotmuş hakkatten....

bundan sonraki planım...çalarsaat coldplay çalarken bale yapmak çünkü bende öyle eğleniyorum.....
ayrıca rakıyıda buz, su veya sodayla değilde bundan sonra vişne suyuyla içmek istiyorum....ya da colayla daha iyi gider....

Arkadaşlar ben geyik amaçlı yazdıgım soruyu gerçekten merak ettim kendi kazdıgım kuyuya kendim düştüm yani ve evde bir kova doldurup benim kafa dedigim ama annemin ısrarla her fırsatta öyle bişey olmadıgını söyledigi, omuzlarımın üzerinde duran güzel görünümlü nesneyi kovaya soktum...
Çok güzel bir histi, ilk önce okyanusa girmiş gibi oldum çünkü uçuşan uzun yosunlar gördüm sonra onların saçlarım oldugunu farkettim ama sonra hemen titremeye başladım zira su çok soguktu....Ondan sonra ev halkının sonunda sonunda "sıyırdı kafayı" bakışları altında titreyerek beklemeye başladım, sanırım bu işi salonun ortasında yapmak yanlıştı neyse....fakat şöyle bir sorun vardı kronometre olarak kullandıgım cep telefonum büyük bir şanssızlık sonucu kovaya girer girmez bozuldu nedenini bi türlü anlayamadım....Sonra tüm gücümle bekledim fakat 2 dakika değil 45 saniye bile duramıyoruz bunun şarkılarla bi ilgisi varmıdır acep......niye böyle oldu...Ama denemelerim devam edecek bence bu sorun kullanılan malzemeden kaynaklanmakta yarın aynı şeyi bir kova kola ile deniyecem inşallah asit gözlerimi yakmaz gözlüğümü çıkarmıcam zaten..neyse...haydi ben daha fazla saçmalamayayım öptüm sizi....bu kadar ciddi giden tartışmaları bozmak lazım bi şekil....iyi oldu ...

görkem kolayla falan kasma bence..ılık suyla dene..annene söyle çaydanlıkta su ısıtsın 🙂 güzelce sokarsın kafanı ılık ılık 🙂 gözlüğünüde çıkar bencede mantıklı bir fikir...yada gözlükle sok kafanı sen seversin suya gözlükle girmeyi 🙂 ohhh mis gibi kronometreyide sen tutma destek alabileceğin birini çağır bu ulvi görevde yanında olsun...hem sen sudan çıkmayı unutursan falan hatırlatır 🙂
haydin bakalım gelişmeleri bekliyoruzz...öptümmm

Görkem hayal gücünün bu kadar güçlü olduğunu bilmiyodum🙂zirvelerinde yaşıyosun walla🙂salonun ortasında kova falan,ama bu kadar güzel anlatılır biraz daha uzun yazsan sıkılmadan okurdum🙂roman mı yazsan sen ne,bırak gitaristliği derim🙂

görkemcim ben seni destekliyorum sonuna kadar böle şeyler yapılmalı arada ama kan yoksa bunun ne zevki olur bilmiyorum bence kan olsun olmasın diyosan illa bi gün ooze yada beride sana genişçe bir kova bulup içini rakı ile dolduralım ona sok kafanı 🙂 ben rakıları karşılarım bide bunu yaparken gitar çalmaya çalış bizde izleyelim sonra bunu başarabilirsen eminim gökten dev kayaların yağdığını göreceksin altında böle sinek gibi yapışıp ölceksin ama 30sn kadar beyin ölümü olmayacağından ne düşüneceğini düşün 🙂 ilginç olur di mi? bu arada roman falan yazma gitar çal zaten sen çok yalın ve sürükleyici olduğundan yazarlığa karar verirsin sonra şişeriz iyi olmayan grupları dinlemekten zaten 2-3 tane iyi grup var di mi 🙂 neyse hayden öptüm şekerler (en çok bu veda bölümünü seviyorum)

bir dahaki denemende haber versene....tabi bir dahaki seferler bu gibi durumlarda hiç tekrarlanmaz....ömrü yetmez...vukuu bulmaz....

ama kameram ve ben hep seninleyiz canım arkadaşım....birgün aramızdan göçüp gidersen, bizlere bir anı bırakmış olursun....isminide görkem yerine niyazi olarak anarız artık napalım.....

aaa ben 100 tane mesaj yazmışım bugüne dek....doğumgünüm kutlu olsun....eheheh...küçük şeylerden mutlu olmalıyız arkadaşlar.....ee artık çalarsaat benim için bi şarkı çalar.....

buradan tüm sevdiğim müzisyen arkadaşlarıma selamlarımı yolluyorum....beni sizler var ettiniz....hepinize kucak dolusu sevgiler........

ee artık 100 yazmıyo şimdi nolcak....🙁 ben neden kimseye gösteremicem bu mutlu anımı.....neyse maksat yürekler bir olsun......

ps: görkem banada bulaşırdın yaa şu cıvık tavrını helal olsun.......yoksa görkem hakkın rahmetine kavuştuda bizimle mi uğraşıyo.....biri beni sustursun.........

Görkeme süt tavsiye edebilirim cildine koladan daha yararlı olabileceği kanısındayım. bide sen bıkmadan yılmadan denemelere devam et zamanla o süre artacaktır. hatta dışarda nefesini tutmayı dene. Önce süre tut 1 dakikayı aştıktan sonra sütün içine sokarsın kafanı ama saçlarını toplamayı unutma. Bi taktik daha, titreşimli telefonunu 1 dakikaya kur gerisayımı başlat elinde tut titreyince çıkar kafanı. bi sonraki denemede 1dakika 5 saniyeye kur bi sonrakinde 1dakika 10 saniye (bu süt mevzusu biraz pahalıya patlıycak sanırım) en sonunda 2 dakkaya ulaşabilirsin. Bence her seferinde aynı kovayı ve aynı sütü kullan. süt olayını beğenmediysen bozada deniyebilirsin olmadı yılbaşında sahnede rakıya batır. Ne diyim artık başarılar

Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama ben bu sabah denedim ve kola ile başarılı oldum....hemde 4 dakika kadar kafam kola içinde durmuşum...Ambulansta ki hemşireler kendi aralarında gülüşürken duydum....sanırmı bilincimin kapalı oldugunu sanıyorlardı....Ayrıca gözlerimdeki asidi temizleyen doktora da gururla 4 dakika durmuşum dedim...O da bana ciğerlerime kaçan asit yüzünden akcigerimin tahriş oldugunu beni hemen ameliyata almaları gerekebileceğini söyledi sanırım başarımı pek önemsemedi .... Ama olsun ben gayet mutluyum burdaki insanlar çok şeker yoğun bakımda bilgisayar yasağı olmasına rağmen notebook kullanmama izin veriyorlar...başka türlü vakit geçmiyor burda....fakat kendimi biraz kötü hissediorum ... sanırım kolanın son kullanma tarihi geçmişti....Neyse Çalar Saat için yapmayacagım şey yoktur....

Geri