G
IbanezRB demiş ki:Sayın Çalarsaatgitarist' bey sizin gayet normal bir insan olduğunuzu düşünüyordum ...taa ki Ooze bu hafta gelip sizi izlediğimde görüğüm manzara karşısında dumur olana kadar!!! Evet arkadaşlar Görkem bey gitaristliğin yanında artık 2. bir iş yapmaya başlamış.Kendileri yüksek bina inşaatına da el atmış durumda olduğunu gördüm.Şimdi bunu okuyan herkez ne alaka diyebilir .Peki o zaman bi daha ki sefere çalarsaati izlemeye gittiğinizde Görkemin arkasında duran anfiye bakın yeter,ne demek istediğimi sanırım rahatlıkla anlacaksınız.Adam Ooze'da sahnenin ortasına apartman yapmaya karar vermiş 🙂 🙂
IceAge22 demiş ki:Pit ekibinde yeralmak dediğin kadar zormu? Ne gibi bir eğitimi var bunca süre?calarsaatgitar demiş ki:Formula yarışlarında çalışmak için iyi ve uzun bir egitim gerek pit ekibinde bile yer almak için insanlar yıllarca ugrasıorlar o yüzden çalışmamız zor..ama bizim için izlemesi bile yeter.....
Formula pisti neden İstanbula yapıldı? İzmir ve Antalya'nın pist projeleri daha iyiymiş duyduğuma göre?
Bu hükümet neden kapasitesi dolup taşmış olan İstanbula hala bişeyler yüklüyo? Neden diğer kentlere şans tanımıyo?
IbanezRB demiş ki:Sayın Çalarsaatgitarist' bey sizin gayet normal bir insan olduğunuzu düşünüyordum ...taa ki Ooze bu hafta gelip sizi izlediğimde görüğüm manzara karşısında dumur olana kadar!!! Evet arkadaşlar Görkem bey gitaristliğin yanında artık 2. bir iş yapmaya başlamış.Kendileri yüksek bina inşaatına da el atmış durumda olduğunu gördüm.Şimdi bunu okuyan herkez ne alaka diyebilir .Peki o zaman bi daha ki sefere çalarsaati izlemeye gittiğinizde Görkemin arkasında duran anfiye bakın yeter,ne demek istediğimi sanırım rahatlıkla anlacaksınız.Adam Ooze'da sahnenin ortasına apartman yapmaya karar vermiş 🙂 🙂
DramaQueen demiş ki:iki sene önce miydi geçen sene miydi bilemiyorum, beride dinlemiştim sizi. pek takdir etmiştim. sonra bu sene ooze'da "aaa" dedim görünce. haberim yoktu, bonus gibi geldinis! çok keyifli sizi dinlemek ki ben de bunun için final dönemi falan dinlemeyip istanbuldan bi günlüğüne izmire geliyorum. anemi'ye de belirttiğim gibi finansman talebim olcak! olmadı şarkı isterim 🙂 yılbaşı olmazsa da yakın zamanda tekrar dinleyebilirim umarım. sitedeki coverları dinledim de anladım ki hasret kalmışım 🙂 saygılar beyler
di
psykhe demiş ki:çalarsaatgitarcım çok meraklıdır formulaya biliyorum müzisyen olmasa pitte çalışmak isterdi hem parasıda iyiymiş valla 1 yarıştan 2000$ alıyorlarmış süper para bence....
bence düşün sen bu işi şekerim iyi valla hem formula kızlarıda güzel oluyolar, zten çal çal nereye kadar çal dinle çalış sonra kızın biri ağlar kapının önünde yada sen maç yaparken takılır peşine...
bence ek bi iş olsun ne olursa olsun yapmasanda öğren bi gün lazım olur...
calarsaatgitar demiş ki:psykhe demiş ki:çalarsaatgitarcım çok meraklıdır formulaya biliyorum müzisyen olmasa pitte çalışmak isterdi hem parasıda iyiymiş valla 1 yarıştan 2000$ alıyorlarmış süper para bence....
bence düşün sen bu işi şekerim iyi valla hem formula kızlarıda güzel oluyolar, zten çal çal nereye kadar çal dinle çalış sonra kızın biri ağlar kapının önünde yada sen maç yaparken takılır peşine...
bence ek bi iş olsun ne olursa olsun yapmasanda öğren bi gün lazım olur...
Gidicem Monaco' ya ben orda pist pilotu olup çok para kazanacam...Ondan sonra Çalar Saat' i de yanıma aldırcam....Seni de aldrıcam Psykhe...Ordan beraber Hollanda' ya geçeriz tabi 🙂
freakpain demiş ki:yeni yılınız kutlu olsun çalar saat..gerçi ilk saatleri beraber geçirdik ama 😉