Çalar Saat

ylba.jpg

IbanezRB demiş ki:
Sayın Çalarsaatgitarist' bey sizin gayet normal bir insan olduğunuzu düşünüyordum ...taa ki Ooze bu hafta gelip sizi izlediğimde görüğüm manzara karşısında dumur olana kadar!!! Evet arkadaşlar Görkem bey gitaristliğin yanında artık 2. bir iş yapmaya başlamış.Kendileri yüksek bina inşaatına da el atmış durumda olduğunu gördüm.Şimdi bunu okuyan herkez ne alaka diyebilir .Peki o zaman bi daha ki sefere çalarsaati izlemeye gittiğinizde Görkemin arkasında duran anfiye bakın yeter,ne demek istediğimi sanırım rahatlıkla anlacaksınız.Adam Ooze'da sahnenin ortasına apartman yapmaya karar vermiş 🙂 🙂

çalarsaatgitar dikkat et canım azcık gizli saklı yap işleri baksana bütün foyan ortaya çıktı 🙂

IceAge22 demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
Formula yarışlarında çalışmak için iyi ve uzun bir egitim gerek pit ekibinde bile yer almak için insanlar yıllarca ugrasıorlar o yüzden çalışmamız zor..ama bizim için izlemesi bile yeter.....
Pit ekibinde yeralmak dediğin kadar zormu? Ne gibi bir eğitimi var bunca süre?
Formula pisti neden İstanbula yapıldı? İzmir ve Antalya'nın pist projeleri daha iyiymiş duyduğuma göre?
Bu hükümet neden kapasitesi dolup taşmış olan İstanbula hala bişeyler yüklüyo? Neden diğer kentlere şans tanımıyo?

Bu konu hakkında meraklı olanlarla özelden konuşabilirim zira uzmanlık alanımdır pistler ve onun planları.....Bir zamanlar İzmir'e yapılması düşünülen pist hakkında ve neden yapılmadıgı konusunda merak içinde olan varsa....meraklı olanların merakını gideririm 🙂 Çalar saat olarak dinleyicilerimizin her türlü dertlerini önemseriz 🙂

IbanezRB demiş ki:
Sayın Çalarsaatgitarist' bey sizin gayet normal bir insan olduğunuzu düşünüyordum ...taa ki Ooze bu hafta gelip sizi izlediğimde görüğüm manzara karşısında dumur olana kadar!!! Evet arkadaşlar Görkem bey gitaristliğin yanında artık 2. bir iş yapmaya başlamış.Kendileri yüksek bina inşaatına da el atmış durumda olduğunu gördüm.Şimdi bunu okuyan herkez ne alaka diyebilir .Peki o zaman bi daha ki sefere çalarsaati izlemeye gittiğinizde Görkemin arkasında duran anfiye bakın yeter,ne demek istediğimi sanırım rahatlıkla anlacaksınız.Adam Ooze'da sahnenin ortasına apartman yapmaya karar vermiş 🙂 🙂

evet daha ne planlarım var..Anneme olan borcumu bittirir bitirmez anfimin üzerine bir kat daha çıkıcam, ondan sonra bi kat daha ....Ondan sonra asansörle çıkıcam anfimi ayarlamak için....

DramaQueen demiş ki:
iki sene önce miydi geçen sene miydi bilemiyorum, beride dinlemiştim sizi. pek takdir etmiştim. sonra bu sene ooze'da "aaa" dedim görünce. haberim yoktu, bonus gibi geldinis! çok keyifli sizi dinlemek ki ben de bunun için final dönemi falan dinlemeyip istanbuldan bi günlüğüne izmire geliyorum. anemi'ye de belirttiğim gibi finansman talebim olcak! olmadı şarkı isterim 🙂 yılbaşı olmazsa da yakın zamanda tekrar dinleyebilirim umarım. sitedeki coverları dinledim de anladım ki hasret kalmışım 🙂 saygılar beyler

di

çok teşekkür ederiz...bizim bir sitemiz var doğru gitmesek de güncellemesek de sonucta bizim....www.calarsaat.com.tr.tc

psykhe demiş ki:
çalarsaatgitarcım çok meraklıdır formulaya biliyorum müzisyen olmasa pitte çalışmak isterdi hem parasıda iyiymiş valla 1 yarıştan 2000$ alıyorlarmış süper para bence....

bence düşün sen bu işi şekerim iyi valla hem formula kızlarıda güzel oluyolar, zten çal çal nereye kadar çal dinle çalış sonra kızın biri ağlar kapının önünde yada sen maç yaparken takılır peşine...

bence ek bi iş olsun ne olursa olsun yapmasanda öğren bi gün lazım olur...

Gidicem Monaco' ya ben orda pist pilotu olup çok para kazanacam...Ondan sonra Çalar Saat' i de yanıma aldırcam....Seni de aldrıcam Psykhe...Ordan beraber Hollanda' ya geçeriz tabi 🙂

şu inşaat meselsi hakkatten iyiymiş...görkem bile atmin edici bir cevap yazamamış.....ehehehe...

çalarsaat in yeni yılı kutlu, mutlu, huzurlu, bol paralı olsun inşallah.....

monaco hımm. senden çok fazla toprak bastı parası alırlar söylemedi deme sonra 😆 .ben sadece yanından geçebildim. :?

BU ARADA HERKESE MUTLU YILLAR DİLERİM...YENİ YILA NASIL GİRERSENİZ ÖYLE GEÇER DERLER AMA...ÖNCE SAÐLIK DİLERİM HERKESE...AKIL SAÐLIÐIDA ÇOK ÖNEMLİ 😆

calarsaatgitar demiş ki:
psykhe demiş ki:
çalarsaatgitarcım çok meraklıdır formulaya biliyorum müzisyen olmasa pitte çalışmak isterdi hem parasıda iyiymiş valla 1 yarıştan 2000$ alıyorlarmış süper para bence....

bence düşün sen bu işi şekerim iyi valla hem formula kızlarıda güzel oluyolar, zten çal çal nereye kadar çal dinle çalış sonra kızın biri ağlar kapının önünde yada sen maç yaparken takılır peşine...

bence ek bi iş olsun ne olursa olsun yapmasanda öğren bi gün lazım olur...

Gidicem Monaco' ya ben orda pist pilotu olup çok para kazanacam...Ondan sonra Çalar Saat' i de yanıma aldırcam....Seni de aldrıcam Psykhe...Ordan beraber Hollanda' ya geçeriz tabi 🙂

oy oy oyyy hollandaya gidelim tabi
gerçi sen gitmiş kadar olursun, bu ara bi ön hazırlık yap sonra alışması zor gelmesin havaya :kaydim , sen şimdilik yeni anfiler al silibini (mor) giy oozeda o anfilere tırman basınç alıştırmalarını yap arada malboro standına rica et genel yayın yapsınlar barkodan hollandadan azer bal soslu space cake tariflerini öğren biz burda hollandaya gitmek için titreyerek bekleriz 🙂 🙂 :cigara

ehühühühühühüüüü :icelim

hastanım çalarsaatgitar seninle her yere gelirim ben bak bekliyorum ona göre çok öptüm şeker 🙂 muahhahhaa mucx
vokalin seside güzel ehühühühü

iyi yıllar efenim herkese. sözde yeni yılda sizi dinlemeye geliyodum ve fekaat yalan oldu. benim yerime de eğlenin bu akşam.. bi de istanbula gelin artık!! 🙂

di

kardeşlerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, bütün müzik yaşantıları boyunca sağlık, başarı, huzur ve mutluluklar dilerim...

yeni yılda rock barlarda rock müzik yapılması ve yeni şarkıların repertuara alınması hatta ve hatta çalınıp söylenmesi dileğiyle...kroların bir derdim var diye bağırmaması ve kroların gelmemesi hatta kroların olmaması dileğiyle...bu dandirik şarkıların yerine başka dandirik şarkıların yapılmaması ve bunların sizlerce çalınmaması ve müşterilerin de sizden bunları istememesi dileğiyle...
yani başarı dolu bir yıl dileğiyle 🙂 sevgilerrrr

Geri