Çalar Saat

onu unutmak mümkünmü yaa.....sadece sevda çiçeği değil diğer şarkıları da çok güzel yorumlardı🙂
bu arada görkem izmire gelmeme sayılı günler kaldı.sizin şu konser Cd.sini şimdiden kopyala istersen🙂

sen karneleri verirken çalarsaatte mekanda mıydı?? yani ne alaka karne vermekle çalarsaat??
yoksa grup elemanlarına mı karne verdin?? 🙂 🙂
eheheh..neyse yinede takdir ettimm..verirken hoşuna gitmiş buraya yazmışsın sonuçta benimkide terbiyesizlik kusura bakmayınızzz 🙂

silmarillion başlamışken sana da birtane göndereyim istersen...benim tatile girmem demek izmire gelmem demek çalar saati dinlemem demekkk. vs...mutluluğumun içine ettin yani.zaten bunda üzerine yokkk(şaka canım şaka)

pişşşşşştt şakacı 🙂
madem tatile çıkman demek çalarsaati dinlemen demek oluyor ve sende bu yüzden bunu buraya yazıyorsun o zaman neden sadece oleeyyyy tatile çıktıımmm oleyyyy çalarsaati dinliycem yazmıyosun??yani karne verdiğini bildirmene ne gerek var??bunu forumdan duyurunca bonus olarak 2 gün daha mı tatil kazanıyosun?? 🙂
itiraf et karne verdiğini bilmemizi istedin yani vermek hoşuna gitmiş bunu paylaşmak istemişsin..🙂 😛
mutluluğunun içine etmek bu kadar kolaysa yani sen bu kadar zayıf bir insansan-benimde bu konuda iyi olduğumu göz önüne alırsak-tatilin boyunca foruma yazma tatilin tadını çıkar derim 🙂
kehkehkeh

hayır karne vermedim ama karne beklerken ''akdeniizz karadeniizz karnemizi isteriizzz karnemizi vermezsenizz müdürün kızını isteriiizzz'' diye bağırdım...sorun olur mu?? 🙂ehehehehe

evet gün boyunca bugün kimle uğraşsam diye düşündüm ve not defterime baktım bu günü hangi gruba ayırdığımla ilgili..çalarsaat günüydü aslında ama giripte senin mesajını görünce dedim ki katalan la uğraşıyım..sonra bir strateji belirledim haliyle hakkında araştırmalar yaptım falan... 🙂 🙂
hoşuna gitmeyen şeyler söylendiğinde seninle uğraşıldığını düşünmen yerine neden böyle şeylere hedef olduğunu düşünmeni tavsiye ederim..
ayrıca gruplarla uğraşmak gibi bir tavrım da yok ki neden uğraşıyım bir çoğu benim arkadaşım kimseyi kırmak yada üzmek amaçlı birşey yapmam..sadece fikir belirtiyorum o kadar..beğenmediğim yerlerdede eleştiriyorum..beğendiğim zamanda çok güzel olduğunu söylüyorum...genel stratejim bunun üzerine kurulu aslında..sanırım..hımmmmmmmm

Arkadaşlar aranıza girmek gibi olmasın ama bu tip mesajların Çalar Saate ne gibi bir faydası olabilir ?! hiç düşündünüzmü ? Yapmayın etmeyin bu grup hakkında konuşacak hiçbişey kalmadı mı ?! Mesajlarınızı grup hakkında yorum yapmak için kullansanız daha iyi olur düşüncesindeyim !

bu tip mesajlar sayesinde 50. sayfaya ulaşmayı planlıyoruz..gruba bir faydası olur mu bilmem ama 50. sayfaya ilk mesaj atanı sürpriz hediyeler bekliyor(önceki sayfaları okursan sende görürsün)benimde tek amacım o hediyeleri kazanmak...olay budur 🙂

silmarillion demiş ki:
bu tip mesajlar sayesinde 50. sayfaya ulaşmayı planlıyoruz..gruba bir faydası olur mu bilmem ama 50. sayfaya ilk mesaj atanı sürpriz hediyeler bekliyor(önceki sayfaları okursan sende görürsün)benimde tek amacım o hediyeleri kazanmak...olay budur 🙂

O zaman bu yarışta size başarılar dilemekten başka bişey kalmıyor.Ama çok umutlanmayın Görkemden bişey alamazsınız 😛

Dvd' yi isteyen herkese vericem arkadaşlar karar aldım hem de parasız....kendim bizzat ugrasıp boş dvd alıp cekicem meraklanmayınız....yakında bir tane slow yabancı parça eklenecek ...süpriz olsun o da artık.....

Geri