Çalar Saat

Antibiyotik demiş ki:
----------çalar saat haber sunar-------------
bi rivayete göre terlik rumuzlu arkadaşın başka bir grubun elemanı olduğu ve çalar saatin çıkışını hazmedemediği için foruma dadandığı öğrenildi.

vay be, ben niye bilmiyorum bunu 🙂

ayrıca "Enriko İglesyas" müzik sektöründen önce kasap değil dondurmacıydı 🙂
herkese iyi bayramlar.

bayram mı?katliam,vahşet,hayıırrrrrrrrrrrrrr!!! her kana bulanıyor,etrafta can çekişen hayvanlar,tiksinç et kokusu!imdaatttt
ben bunda hayırlı,mutlu ya da huzurlu bir yan göremiyorum.yine de en iyi dileklerimle...

Bir buffalo sürüsü en yavas bufalonun hizinda hareket eder. Sürü saldiriya
ugradinda ilk olarak en arkadaki zayif ve yavas olanlar öldürülür. Bu
dogal seleksiyon, sürünün tümü için yararlidir, çünkü sürünün genel hizi
ve sagligi bu zayif üyelerin ölümü sayesinde korunur.

Ayni sekilde, insan beyni de en yavas beyin hücrelerinin hizinda çalisir.
Bugün, bildigimiz gibi alkolün asiri tüketimi beyin hücrelerini
öldürmektedir. Ancak, dogal olarak, alkol en yavas ve zayif olan beyin
hücrelerine saldirmaktadir.

Bu yolla biranin ve/veya sarabin düzenli tüketimi, zayif beyin hücrelerini
öldürerek beynin daha hizli ve etkili bir makine olmasini saglamaktadir .

Iste bu nedenle, bir kaç kadehten sonra, her zaman kendinizi daha zeki
hissedersiniz.

NEYMIS O ZAMAN; IÇELIM AKILLANALIM 😀

reflex1903 demiş ki:

hissedersiniz.

valla takdir ettim.....biz bu foruma geldik geleli böyle bişiler yazıyoz ama tutmadı......iyiymiş....geyik potansiyelini arttırman dileğiyle.....

reflex1903 demiş ki:

hissedersiniz.

yalnız şöyle bir durum var bufalo sürüleri ürerler ...gerçi hiç şahit olmadım ama....yani sayıları genellikle aşırı değişmez.....Ama beyin hücreleri hiç üremezler sayıları her geçen gün azalır.....Böylelikle fazla içersek beyin hücremiz kalmaz o zaman da yolda giderken salyalarımızı tutamayız ya da birisi gelip kafamıza odunla vurdumu çevredeki insanlarla beraber biz de ehehehe die güleriz....yanzi gerizekalı oluruz 🙂

Bu yüzden bütün çalar saat dinleyecilerine tavsiyem usturuplu içmeleridir.....Deli gibi içersek sadece bi tane beyin hücremiz kalırsa ki bunun da en iyisi oldugunu varsayalım...beyin onun hızında süper mi çalışır, hayır çünkü öbürkülere de ihtiyacı vardır ....Yani bu bir ekip işidir...Eğer beyin hücrelerimiz azalırsa beyin tam etkin çalışamaz , kendimden biliyorum ehehe .....
Neyse içmek güzeldir gene unutmayınız ki içki yıllardır insanlar arasında kaynaşmayı sağlayan en önemli unsur olmuştur.... ve en güzel sevişmelerini insanlar kafaları yüksekken yaşamışlardır.....ehehehe....O yüzden içiniz içirtiniz ....Zeki olmaya değil mutlu olmaya ihtiyacımız var 🙂

calarsaatgitar demiş ki:
reflex1903 demiş ki:

hissedersiniz.

yalnız şöyle bir durum var bufalo sürüleri ürerler ...gerçi hiç şahit olmadım ama....yani sayıları genellikle aşırı değişmez.....Ama beyin hücreleri hiç üremezler sayıları her geçen gün azalır.....Böylelikle fazla içersek beyin hücremiz kalmaz o zaman da yolda giderken salyalarımızı tutamayız ya da birisi gelip kafamıza odunla vurdumu çevredeki insanlarla beraber biz de ehehehe die güleriz....yanzi gerizekalı oluruz 🙂

Bu yüzden bütün çalar saat dinleyecilerine tavsiyem usturuplu içmeleridir.....Deli gibi içersek sadece bi tane beyin hücremiz kalırsa ki bunun da en iyisi oldugunu varsayalım...beyin onun hızında süper mi çalışır, hayır çünkü öbürkülere de ihtiyacı vardır ....Yani bu bir ekip işidir...Eğer beyin hücrelerimiz azalırsa beyin tam etkin çalışamaz , kendimden biliyorum ehehe .....
Neyse içmek güzeldir gene unutmayınız ki içki yıllardır insanlar arasında kaynaşmayı sağlayan en önemli unsur olmuştur.... ve en güzel sevişmelerini insanlar kafaları yüksekken yaşamışlardır.....ehehehe....O yüzden içiniz içirtiniz ....Zeki olmaya değil mutlu olmaya ihtiyacımız var 🙂

çalarsaatgitarcığıma katılıyorum sanki beyin beyincik ve hücreler bireysel değiller
biz bir ekip için varız biz bir grubuz diyorlar gibi geldi banada
bu yüzden bu ekip çalışmasını bozmamak için daha önce gerçekleştirmiş olduğum usturupsuz içmelerimi hiç olmamış gibi sayabilrim
yani hiç yapmamış gibi düşünebilirim isterseniz 🙂
en güzel sevişme bölümünü anlamadım
yüksek olmak falan bir zahmet calarsaatgitar arkaşım açıklarsan yani açarsan ben daha bi memnun olucam
ama istemezsen bu soruyu hiç sormamış gibi düşünebilirim öle davranabilirim bölece eskiyi tekrarlamış olurum 🙂

yeni coverlar yeni şerkılar ben çalışmayanı hiç sevmem
sizin çalıştığınızı görmek bu yüzden hoşuma gidiyor çalışmadğınızı görürsem mevzu geçen sopayla gelirim sahneyi yararım ikiye ona göre 🙂
bazı coverları dinlemesemde eminim çalarsaat gitarcım iyi çalmış duvarsaati iyi düzenlemiş vocal iyi sölemiş özgür arkadaşımızda uyku modunda davulu iyi sarsmıştır 🙂
hayden şekerler öptüm sizi kolay gesin çokkk
iyi çalışmalar 2006 yılında çalışın ki kazanın herşeyi noel babadan beklemeyin zaten o geri döndü

yinede İÇELİM GÜZELLEŞELİM İÇELİM İÇİRELİM 🙂

Hemen cevap verelim.....Sonra Psykhe çiçegin gövdesi zanneder ama içinden odun çıkar...
Yani diyorum ki psykhe çım...Alkolden dolayı kafa güzelken insanlar kaygılarını ve çekincelerini 2. plana atarlar daima böyledir...Böylelikle içlerinden geldiği gibi davranırlar....Tabi bu durumda da sevişirken süper bir senkronizasyon yakalarlar ve bu durumdan oldukça hoşnut kalırlar....Sadece içlerinden geldiği gibi davranırlar çünkü....Herşeyin en doğalı, önceden kurgulanmamışı daha iyi olduğu için oda öyle güzel olur 🙂
Ayrıca sadece sevişme aşamasında değil normal muhabbet ederkende daha iyi kaynaşırlar çünkü koruma kalkanları devre dışı kalır alkol olunca ... Çünkü kalkanlardan sorumlu hücreler alkol tarafından öldürülür...Eminim açıklamışımdır, ben senin ne demek istediğini anladım ama uzatmayalım forum burası sonuçta dimi 🙂...
Neyse bu akşam hala beride halay çeken tedaş yetkililerini çembe çakmak suretiyle durdurucaz arkadaşlar herkesi bekleriz....

calarsaatgitar demiş ki:
Hemen cevap verelim.....Sonra Psykhe çiçegin gövdesi zanneder ama içinden odun çıkar...
Yani diyorum ki psykhe çım...Alkolden dolayı kafa güzelken insanlar kaygılarını ve çekincelerini 2. plana atarlar daima böyledir...Böylelikle içlerinden geldiği gibi davranırlar....Tabi bu durumda da sevişirken süper bir senkronizasyon yakalarlar ve bu durumdan oldukça hoşnut kalırlar....Sadece içlerinden geldiği gibi davranırlar çünkü....Herşeyin en doğalı, önceden kurgulanmamışı daha iyi olduğu için oda öyle güzel olur 🙂
Ayrıca sadece sevişme aşamasında değil normal muhabbet ederkende daha iyi kaynaşırlar çünkü koruma kalkanları devre dışı kalır alkol olunca ... Çünkü kalkanlardan sorumlu hücreler alkol tarafından öldürülür...Eminim açıklamışımdır, ben senin ne demek istediğini anladım ama uzatmayalım forum burası sonuçta dimi 🙂...
Neyse bu akşam hala beride halay çeken tedaş yetkililerini çembe çakmak suretiyle durdurucaz arkadaşlar herkesi bekleriz....

çalarsaatgitarcım untmayalım ki kadınlar farklıdır ilk bir kaç birada böleyken sayaç ilerledikçe daha asabi ve sinirli olurlar sonradan ahanda ne oluyor dememek için alkol almış kadına dikkat 🙂 yani kalkanlardan sorumlu hücrelerin kalkanlarını alkole güvenipte pek emanet etmemek lazım
bir nevi sorumun cevabını aldım yeter ama buu bana sağol 🙂
ehühühhüüüüü

gerçi benim yazdığım çok spesifik bir konu
çalarsaatgitarcım iyi yorumlar yapar diye ben söleyim dedim
bunu canım benim sen geyini sınırsızca yaz isterim
alkol geldi gene nereye di mi ama at .inde kelebek olmamıştır umarım yada olsun beaaa 🙂
ne olcak ki öptüm çok

Geri