Caledion demiş ki:hi_one demiş ki:arabesk yapmak için 9 kişiye gerek yok..
iyi bir albüm ve 'arabesk' kelimesiyle grubun sıfıra düşürülmesi anlamsız..
Bravo... oryantal ve arabesk tınıları kullanıp progressive rock yapıyor herifler resmen... Benim dinledikçe daha çok hoşuma gidiyo. Bas partisyonları, keman tadında tuşlu çalgılar, gitarların aksak gidip gelmesi felan, live performanstan pek memnun olmayan ben nedense albümden dinledikçe daha bi zevk alıyorum. 11 Ocaktaki performanslarını da mutlaka ve bi kez daha izleyecem.
Ha arabesk ve oryantal öğelerin öne çıktığı rocktan nefret ediyorum diyorsanız ayrı tabi. Biz Erkin Babaların, Barış abilerin, Moğolların kültüründen geliyoruz abiler. Yerelliğin tukaka sayılmasına hiç anlam veremiyorum.
aynen öle tarzları biraz alaturka erkin koray, mogollar tarzı yapıyolar.sonuçta 9 kişinin ve grup dışından olan yaylı calgılar grubu yapımında bir suru kişinin emeği var ve bu emeğe saygısızlık yapmanız çok yalnış.Sadece begenmedim tarzım diyip geçiştirebilirsizin ama çok kötü vs gibi söylemlerle aşagılamak çok saçma
bence album gayet hoş olmus özellikle sözler çok iyi hep aynı tür müziği ve sert tonlardan sıkılanlar için tavsiye edebilecegim bi album.