bu söylediğinizden utanmalısınız.db demiş ki:eline gitarı davulu alan ve birde solist buldumu tamamdır çalın söyleyin sonra çıkın biz müzik yapıyoruz diye yakında gülben ergen de rock müzik yaparsa şaşırmayın 🙂
yav sen sevme zaten, sen sevme ki ben sevebileyim 8)db demiş ki:eline gitarı davulu alan ve birde solist buldumu tamamdır çalın söyleyin sonra çıkın biz müzik yapıyoruz diye yakında gülben ergen de rock müzik yaparsa şaşırmayın 🙂
denoktabenokta demiş ki:Çamur gibi bir grubun geçmişini geleceğinin bilmeden,bu piyasnın zor koşullarında lbüm çıkarmış birine albüm çıkarmammış,müzikte başarısı olmayan biri olarak bunları söyleyemezsin!
Eğer Güven Erkin böyle bişi yapmışsa ona da yazık... :evil:db demiş ki:güven abi onların klibini yayınlarken ben yorum yapmıyorum dedi ve güldü bende imzamı atıyorum abi katılıyorum 🙂
mrtea demiş ki:Eğer Güven Erkin böyle bişi yapmışsa ona da yazık... :evil:db demiş ki:güven abi onların klibini yayınlarken ben yorum yapmıyorum dedi ve güldü bende imzamı atıyorum abi katılıyorum 🙂
televizyon kanallarında gördüklerinin çoğu dinleyici desteğinden değil canım benim, para desteğinden ordalar 😆 Ayrıca Güven abin sevmezse sevmesin Çamur'u banane, ben çok seviyorum 😛db demiş ki:güven abinin ne dediği önemli değil lakin ben anons ederken acayip mutlu olmuştum mimiklerden ve söyleyiş tarzından beğenmediği apaçık ortaydı beni sevindirende oydu 😀 böyle bir grubu ayrıca kaç kişi destekliyor beğeniyor ortada müzik kanallarından 🙂
db demiş ki:denoktabenokta demiş ki:Çamur gibi bir grubun geçmişini geleceğinin bilmeden,bu piyasnın zor koşullarında lbüm çıkarmış birine albüm çıkarmammış,müzikte başarısı olmayan biri olarak bunları söyleyemezsin!
utanmıyorum solistin iğrenç bir sesi , tarzı desen ne olduğu belli değil, bukadar iğrenç müzik yapılır bukadar kötü bir grup olur diyorum ...
soliste soruyorlar hangi grubu beğeniyorsun diye şöyle cevap veriyor : ben bulutsuzluk özlemi dinliyorum
bence onları örnek alında adam gibi müzik yapın 😀
hem kendileri açıkladı izledim biz tarzımızı sınırlandırmıyoruz diye yani ne oldukları belli değil neyse ki rock yapıyoruz demediler rahatladım 😀
güven abi onların klibini yayınlarken ben yorum yapmıyorum dedi ve güldü bende imzamı atıyorum abi katılıyorum 🙂
utanmıyorum solistin iğrenç bir sesi , tarzı desen ne olduğu belli değil, bukadar iğrenç müzik yapılır bukadar kötü bir grup olur diyorum ...
yeselcuk demiş ki:1990'da Metallica ile başlayan Metal/Rock müzik dinleme maceramda "En sevdiğiniz şarkıcı/grup" sorusuna "İşte bu!" (ünlem dahil) diye verebileceğim bir cevap yoktu, ta ki Apocalyptica'yı keşfedene kadar. Yıllardır tüm albümlerini büyük bir zevkle, hemen her albümünde yer alan en fazla 2 çok yavaş parça hariç, tekrar tekrar dinliyorum. Daha iki hafta olmadı Çamur'u keşfedeli ama onları da tekrar tekrar dinlemeye başladım, hem de en yavaş parçalarını bile çünkü onlarda dahi çok güzel ritmler var. Büyük ihtimalle Apocalyptica'nın gönlümdeki yerinin yanına Çamur da katılacak. O takdirde Çamur'a Apocalyptica'dan daha çok değer veririm çünkü Çamur bizden, şarkılarında ve sözlerinde coğrafyamıza kazınmış kültürün buram buram kokusu var. Zevkler ve renkler tartışılmaz, bir adamın çöpü diğerinin hazinesidir! Ben içimden geleni söylüyorum.