S
sinate
Gerçekten çok samimi ve içten oldukları anlaşılyo...ben derviş denen o şarkıya bittim...Şarkıyı her dinleyişimde kendime dönüyorum...tebrikler...
edeoguz demiş ki:ya bu şarkıyı nerden bulabilirim ???? 🙁🙁 ares ten aradım çıkmadı 🙁
eee yuh yani bari türk grupların albumlerini orjinal alın be kardesim hayret yaa sonra piyasadan hareket beklionuz..valla ben sitede yetkili olsam bu arkadası atarım 😆slayerbodom demiş ki:edeoguz demiş ki:ya bu şarkıyı nerden bulabilirim ???? 🙁🙁 ares ten aradım çıkmadı 🙁
Korsan'a hayır...
😀 😀 😀 😀 Yok cihan yok, bunlar değildir o grup. beğenirsin, beğenmezsin ayrıdır ama Çamura özenti demek için gerçekten sağır ve kör olmak lazım.cihan_7 demiş ki:başka grupların özentisi diye bahsedilen grup bu muydu acaba...sanki bi ara öle bişi vardı adı anılmadan bu gruptan bahsediliodu...
www.emniyetmüdürlügühırsızlıkbürosu.com a gir ben çamurun albümünü nerden indirebilirim ide yaz oraya yanlız şunu belirt korsan olursa sevinirm yaz adresini ver onlar gelir... artık o saatten sonra sana albüm mü verirler yoksa seni mi alırlar albümü göstermek için onu bilemem ama sonuçta eline bişeler geçer sen merak etme ....edeoguz demiş ki:ya bu şarkıyı nerden bulabilirim ???? 🙁🙁 ares ten aradım çıkmadı 🙁