Işıkları bilmem ama, pankart gerçekten harika olmuş...Rebel_Werewolf demiş ki:(ya bir kişi de ışıklar çok iyiydi desin, ben yazamıyorum onu)
Burada münasebetsiz bir topluluğa gönderme yapılmış sanki. :twisted:Purgatory demiş ki:Bir dahaki sefere ''Genç Nightwolf'lar'' yazısını da ekleyebilirsiniz 🙂
Hele biri var ki, CROSSFIRE şovlarının müdavimi, müptelası oldu... 😆 Daha önünde uzuuuuuuuun yıllar var... Kaç CROSSFIRE eskitir... 😛deerrudolf demiş ki:Nightwolf'ların ne kadar genç olduğunu tahmin bile edemezsin. Barlara giremeyecek kadar gençler. 😆
fotogrock demiş ki:Kerem'i ihmal etmiştik biraz🙂
Quiche demiş ki:Keremcim onun için özür cidden.Yüzüğümü çıkarmayı unutmuşum 😀 (eeee efendi olmak kolay değil tabii :twisted: )
Friedman demiş ki:Quiche demiş ki:Keremcim onun için özür cidden.Yüzüğümü çıkarmayı unutmuşum 😀 (eeee efendi olmak kolay değil tabii :twisted: )
Konser sonunda seni bulsaydım ben yapacaklarımı biliyodum zaten o kırbaç nasıl kullanılıyor, tokat nasıl atılıyor, öldüreceğim seni Berrak :twisted: :twisted: :twisted: Neyse bu seferlik affediyorum. Bir daha hayatın boyunca 3 tane adama aynı anda tokat ve kırbaç vuramayabilirsin. Tadını çıkartmış ol! Bir dahaki konser faaliyetinde bunu tadmak isteyen bütün BAYANLARI bekliyoruz! :twisted: