zevzek sen de ... 🙂masterofpuppetsasd demiş ki:amish metal 😀 😀
zevzek sen de ... 🙂masterofpuppetsasd demiş ki:amish metal 😀 😀
hollanda'dan şirket olarak ayda en azından 10 kere mal getirtiyoruz. hiç de gümrük, vergi vs.. yüksek miktarlarda olmuyor. yemesinler bizi. gümrük masrafları benim önüme geliyor. deli etmesinler adamı. :evil:cavo demiş ki:bu arada kıvılcımdan mail geldi fenderleri hollandadan alıyorlarmıs.amerikadan değil.ondan euroymus fiyatlar.birde vergidir gümrüktür bir sürü şey yazmıs.ama ben yinede bu fiyattan daha ucuza satabileceklerine adım gibi eminim.kısacası yemiyorum kardesim.
hollanda dan gitar getiren adama ben tek şey derim ---> SALAK!cavo demiş ki:fiyatı düşürdüler demek 😀 vay terbiyesizler.bende indirim istiyom 😀
bu arada kıvılcımdan mail geldi fenderleri hollandadan alıyorlarmıs.amerikadan değil.ondan euroymus fiyatlar.birde vergidir gümrüktür bir sürü şey yazmıs.ama ben yinede bu fiyattan daha ucuza satabileceklerine adım gibi eminim.kısacası yemiyorum kardesim.
Ortada bi karışıklık var yahu 😀fuckinick demiş ki:ant müzikte roland cube 30 256 dolar
zuhalde 320+kdv=356 dolar ya bunlar dalga mı geçiyorlar nei?
zuhal rolandın distribütörü değil miydi kafayıy yiyecem ya
valla cigerim bugün arayıp sordum zuhale...cavernosum demiş ki:Ortada bi karışıklık var yahu 😀fuckinick demiş ki:ant müzikte roland cube 30 256 dolar
zuhalde 320+kdv=356 dolar ya bunlar dalga mı geçiyorlar nei?
zuhal rolandın distribütörü değil miydi kafayıy yiyecem ya
Cube 30 hem ANT Müzikte hem Zuhal Müzikte 256$+KDV. ANT Müzikte kampanya olduğu için KDV yok, sadece 256$, geçici bir süre. 320$+KDV nerden çıktı 😀 Ampli hoparlöründen element uydurmayın kardeşim 😆
Sigmastern demiş ki:Türkiyede Ibanez, Roland, Boss, Cort gibi markalar amerika fiyatlarina cok yakin ve hatta bir cok zaman avrupa fiyatindan daha düsüge satilabiliyorsayorsa, bunu diger firmalarda yapabilir. Yoksa yukarda saydigim markalar vergi, gümrük, ÖTV... ye tabi degilmi!