bassci84 demiş ki:Undergroundscream demiş ki:Slm arkadaslar. Bende ilk defa bir topigi tamamen okudum ve ilk defa en sevdigim grubları playlistine koyan bir grub goruyorum. Bu beni baya sasırttı. Yaratık sarkınızı dilnedim ama cok hosuma gitmedi. Sanırım ses kalitesindendi cunku ses net degildi... Farklı bir calışma yapmak istemissiniz ve bence dogru yoldasınız. Bence Yaratık dan daha iyi sarkılar yapacaksınız eminim. En kısa zamanda da canlı performansınızı dinlemek icin ankaraya geri donecegim. Malum okullar yeni acılıyor.
evet okullar açılınca herkez kosturmaya basliyo 🙂 yaratık aslında çok güzel bi beste ve senınde dedığın gibi değisik bi çalısma slıpknot tadında ve bestelerımız bununlada bitmis değil devamı var hepsı birbirinden sağlam besteler dınlemenızı tavsiye ederım ama biraz daha zaman diğer bestelerı kayıtetmek için
Bu seferki için, ben alto derisi patlayacağına bahse girmek istiyorum! Herhangi bir ekipman aksiliği çıkmasına 1 e 0.8 veriyorum 😆 Yok yok şaka yaptım çıkmaz aksilik falan gelin siz, yeter ki gelin 😉sound666 demiş ki:umarim iyi bir konser verirsiniz basarilar(yani umarim gitar teliniz kopmaz 😀)
MeSSiaH_sic demiş ki:Teşekkürler.. Bu tarza gönül vermiş Hexa olarak gelip izlerseniz daha bir mutlu oluruz 🙂 Sonra biz çalıyoruz ama seyirci anlıyor mu bu tarzı psikozuna girmeyiz 😉
tesekkürler ezgi pazargünü görüsmek dıleğıyle saygılar.....ezgyy demiş ki:evil cats başarılar diler..pazar günü görüşmek üzere!
çağrı saol dostum umarım bigün geliriz izmirede saygılar.....sound666 demiş ki:umarim bir organizasyon olur da sizi izmirde de goruruz 😉