entonasyon için yardım

squier stratocasterda özellikle alt 3 telde 12. perdeler biraz pes kalıyordu biraz sıkayım dedim sıktım akort ettim denedim bir şey değişmedi sonuna kadar sıktım gevşettim her şeyi yaptım yine bi şey değişmedi aynı şekilde pes kalıyor amfinin kendi akort sistemini ve birkaç telefon uygulaması denedim hiç biri fayda etmedi teller eskidi diye olmuyor herhalde diyerek daha yeni tel taktığım entonasyon problemi olmayan epiphone nighthawk gitarımın entonasyonunu bozmaya çalıştım fakat onu da bozamadım sıktığımda veya gevşettiğimde her zaman 12. perdeler doğru notayı veriyor sorun nerede olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Akort aleti hassas olmalı ve input girişi olan varsa daha doğru olur. Telefon akort uygulamaları çok da hassas olamayabiliyor.
Köprünün ve sapın fotoğrafını atın yaptığınız uygulamaları tam olarak anlatın o zaman belki yardım edilebilir.

Akort aleti hassas olmalı ve input girişi olan varsa daha doğru olur. Telefon akort uygulamaları çok da hassas olamayabiliyor.
Köprünün ve sapın fotoğrafını atın yaptığınız uygulamaları tam olarak anlatın o zaman belki yardım edilebilir.
akort aleti olarak amfi kullanmam yeterlidir bence direkt inputtan alıyor sonuçta.
uygulamalar yanılsada kulağımın yanıldığını düşünmüyorum ses değişmiyor müsait olunca fotoları atacağım teşekkürler.

Geri