Biliyorsun göbeğin 3 hali var; balkon-sıvı-gaz. Göbeğin erime sıcaklığı ise 70 Kelvin'dir. 71'de sıvı olur. Bu kadar basit. Ph ile falan alakası yok. Ha bir de göbeğin plazma hali vardır. Ancak laboratuvar koşullarında acılı kavurma üstüne soğuk karpuz çakınca mümkün olur.@antbalci abi arada soru sorup bizi terletiyorsun ben de sana sormak istiyorum benim gobek boyle erir mi? Ona gore spor salonu uyeligini iptal edicem. Heyecanlandim lakin ustad cok net bir tespit yapmis...Ne degerlerimiz var da Dunya'ya tanitamiyoruz...
51799 eklentisini görüntüle
Yaratıcılık böyle bir şey olsa gerek...Bilgisayara ilave donanım eklemeden, mevcut hoparlör ve mikrofonun Doppler etkisinden faydalanmasını sağlayarak "air mouse" gibi bir şey yapmışlar yamulmuyorsam. Süper fikir.
Aynen öyle abi, şu an biraz barsakları dışarıda olsa da ileride kullanıma girebilecek bir olay. Yine de donanım olarak uygulaması daha kolay şu an, detaylı frekans analizi işlemciye çok iyi davranmıyor bugün. 🙂 Özelleşmiş(dedicated) dspler ile çok daha rahat kullanılır, ki elin hareket yönünü algılayacak kadar geliştirmişler tasarımı, gayet başarılı.Bilgisayara ilave donanım eklemeden, mevcut hoparlör ve mikrofonun Doppler etkisinden faydalanmasını sağlayarak "air mouse" gibi bir şey yapmışlar yamulmuyorsam. Süper fikir.
Abi Türkiye'de mühendis/bilim insanı sıkıntısı yok (en azından var biraz 🙂 ), ama ekonomik/altyapısal sıkıntılar var. Yazılımcılar iyi durumda, sermayeleri bilgisayarları, onlarda sıkıntı yok. 🙂Yaratıcılık böyle bir şey olsa gerek...
Ne yazık ki, yeşil araziye beton bina dikmenin püf notalarına kafa yormaktan bunlara vakit kalmıyor bu topraklarda.
+13543846153494596531424... mühendislik yapamayan mühendisler çıkıyor okullardan.
@barrios ustad cok fena yerden girdin topa ama o baslikta olmazdi. Ifsa etmeme gerek yok ki zaten her yerdeler' inanmazsiniz en mantikli Higgs Bozonu aciklamasini kedicikler yapmis( ciddiyim ):
Burada Ismet Berkan adli etkisiz elemani cikartirsak iki profesor var ve muhabbetin seviyesi doktora yerine silikon yapmis ablalarin okudugu notlardakinden bile daha rezil ornegin:
Paylastim tekrar paylasayim...
Hayır değil ve rezalet bir işçilik görüyorum 😀Elektronikçi kardeşlerim bu fotoğraftaki pedalboard güç ünitesinin çıkışları izoleli midir? Ve başka neler gördüğünüzü de yazar mısınız 🙂
52836 eklentisini görüntüle