E arada istisnalar olabilir tabi 😛 Hatta seni baya derinden etkilemiş film baksana rüyalarına konu bile olmuş🙂 Demek ki çok başarılı bi film ehehedarthseth demiş ki:EnLiL : Katılmıyorum abi. Çok rahat anladım ben o esprileri 😀
E arada istisnalar olabilir tabi 😛 Hatta seni baya derinden etkilemiş film baksana rüyalarına konu bile olmuş🙂 Demek ki çok başarılı bi film ehehedarthseth demiş ki:EnLiL : Katılmıyorum abi. Çok rahat anladım ben o esprileri 😀
hakkaten filem kufurlu diyenler her gun en az filmdekiler kadar kufretmiyolarsa ben de ....umalcoholicsunflower demiş ki:film bence de çok iyiydi...beni kahkaha krizine sokamasa da bayağı güldürdü...her şey çok iyi düşünülmüş..efektler falan... ayrıca arif karakteri türk insanını çok iyi yansıtmş... bazı köşe yazarları çok kötüydü falan diyo...ne bekliyolardı ki... bi de çok küfür vardı diye yorum yapıyo ya bazıları onlara çok kıl oluyorum...sanki biz günlük hayatta nası konuştuğuna çok dikkat eden insanlarız da.. adam nasılsa öyle yapmış.. çok da iyi yapmş..ELLERİNE SAÐLIK!!!
Hocam en kofti espriler fragmandaydı bence. Hatta fragmanı ilk gördüğümde "Bu mu?" demiştim, gittim, beğendim hatta hayran kaldım.erkandalf demiş ki:Evet dostum zaten yazımda da bunu belirttim;en iddialı espriler fragmandaydı,nasıl böyle bir hataya düşülür anlayamıyorum...İzleyici çekmek amaçları değilse tabi...