Harbiden he 🙂Başlık ve nick uyumu.
Harbiden he 🙂
Indirim günü mü ? Aldın nicki?
Kara cuma efsane cuma şahane cuma sjsjsj
Zamanla oturur bu işler. Biz üstümüze düşeni yapalım da.
Çok da iyimser olmamak lazım. Her başlıkta sabıkası var zat-ı muhteremin. Doğru düzgün yönetimi olan herhangi bir sitede muhtemelen on kere atılırdı.
Başlığın bir parçası olarak videoyu dinleyince ister istemez "Wake up dead" geldi aklıma sonraki albümden. Onun klibi ilk çıktığında nasıl kafayı yemiştik. Enteresan olan, güya solo gitarist diye gruba gelen Polland yine de gölgede kalıyor, Mustaine döktürüyordu. Şarkının trafiğine de akıl erdirememiştim, o anlamda bence çok sıkı kompozisyondu. Biraz söz var başında, sonrası enstrümantal yardırmaca.... Ardından yine aynı şey.
Ama sert çocukların söylediği bir thrash şarkısı için o nasıl komik sözlerdir ya... 🤣
Evet, Peace Sells...'in açılış şarkısıymış🙂 O kadar uzun süre oldu ki dinlemeyeli, hayal-meyal hatırlıyorum.Acemice bir başlık açmasına internet jargonu ile dikkat çekmeme karşılık olarak yine acemiliğinden kaynaklandığını düşündüğüm şekilde kişisel bir saldırıya dönüştürme çabası, üstelik bunu da bilgisizliğinden dolayı eline yüzüne bulaştırması zaten kalibresini belli etmekte. İyimserliğim, mesele edilecek kadar ciddiye alınası bir yanı olmamasından hocam.
Wake Up Dead sanki sonraki albümden değil de yine PSBWB albümünün açılış şarkısı olmalı. Üstüne sayfalarca konuşabiliriz, gerçekten dinlediğim günden beri bir kalıba, formüle oturtamadığım nadir şarkılardan. Sözleri konusunda ise aslında tam da 22 - 23 yaşındaki "sert" çocukların yazacağı cinsten gelmiştir bana. 😀
Neyse, bahane ile kaç vakittir dinlemediğim birkaç şarkıya vakit ayırmış olduk hocam.
Selam ve 👋👋👋 ile
Çok da iyimser olmamak lazım. Her başlıkta sabıkası var zat-ı muhteremin. Doğru düzgün yönetimi olan herhangi bir sitede muhtemelen on kere atılırdı.
Başlığın bir parçası olarak videoyu dinleyince ister istemez "Wake up dead" geldi aklıma sonraki albümden. Onun klibi ilk çıktığında nasıl kafayı yemiştik. Enteresan olan, güya solo gitarist diye gruba gelen Polland yine de gölgede kalıyor, Mustaine döktürüyordu. Şarkının trafiğine de akıl erdirememiştim, o anlamda bence çok sıkı kompozisyondu. Biraz söz var başında, sonrası enstrümantal yardırmaca.... Ardından yine aynı şey.
Ama sert çocukların söylediği bir thrash şarkısı için o nasıl komik sözlerdir ya... 🤣