pagwon demiş ki:merhabalar . muhtemelen konusu geçmiştir ama 105 sayfa içinde 10 sayfa falan okudum bulamadım bi sonuç bende yazıyım dedim.ibanez rg 1570 gitarım var sap pozisyonuna paf proda karar kıldım gibi de köprüye ne taksam bi sonuca varamadım böyle tok dist olsn palm mute larda başarılı olsun istiyorum ne önerirsiniz acaba?
teşekkürler
yusu demiş ki:s470e tonezone taktım çok iyi drive almakla beraber cleanda çok kötü. pafpro mu air norton mu önerirsiniz biraz da cleanları düşünerek. bi manyaklık yapıp seymour duncan custom custom mu taksam sapa köprü manyetiği olmasına karşın(çok övüyolar çünkü). bide signle önerisi bekliyorum.
kısacası sapa air norton mu paf pro mu?
single'a hs3 mü evolution single mi?
veya başka bişey de önerebilirsiniz
Reeve demiş ki:yusu demiş ki:s470e tonezone taktım çok iyi drive almakla beraber cleanda çok kötü. pafpro mu air norton mu önerirsiniz biraz da cleanları düşünerek. bi manyaklık yapıp seymour duncan custom custom mu taksam sapa köprü manyetiği olmasına karşın(çok övüyolar çünkü). bide signle önerisi bekliyorum.
kısacası sapa air norton mu paf pro mu?
single'a hs3 mü evolution single mi?
veya başka bişey de önerebilirsiniz
Soruyu biraz daha açabilmeniz mümkün mü? Clean'ler çok kötü derken sorun tam olarak nedir? Örneğin ton çok mu boğuk yada çok mu keskin? Açıkcası aynı seri (sadece köprüsü farklıydı) Ibanez sahibi oldum, karakter olarak oldukça tiz bir yapısı vardır..
Clean'deki sıkıntınızı biraz daha açarsanız iyi olur, ona göre yönlendirmelerde bulunabiliriz. Bu tarz sorular pek net sorulmadığı için bir çok kişi yorum yapmaya çekiniyor diye tahmin ediyorum.