tb = trembucker demek zaten tramololu gitarlara takmak için uygun genislikte sh-4 ise normal sabit köprülü gitarla takmak için ufak bir fark var sonuçta sh-4 ile tb-4 ayni sey, ayrica üretiliyor ikiside üretilmez olurmu 😆zubut demiş ki:beyler bu seymour duncan tb4 trembucker la tb4 ün ne farkı war ikiside jb model ama farklı görünüyo.bi ara tb4 üretilmiyo diye duymuştum.
DaveMania demiş ki:merhaba arkadaşlar.bu hafta içinde jackson ke3 alacagım. üstünde duncan design manyetikler var. bu manyetikleri nasıl bilirsiniZ?. beni tatmin edermi yoksa aldıktan sonra manyetik modifiyesine ihtiyaç varmı?. şimdiden sagolun. 😉
Kaish demiş ki:arkadaşlar Dk2 gitarıma seymour duncan tb4 manyetiği taktırdım ama manyetik güçsüz geldi ve cok dip gürültüsü var bunun sebebi ne olabılır
King_Diamond____ demiş ki:Arkadaşlar Cort Viva Gold 2 aldım tonları gayet güzel fakat beni tatmin,etmiyor ben daha tiz yırtıcı tonlar istiyorum blues a uygun ne önerirsiniz? Buarada bilmeyenler için gövde soft maple...
rastansaga demiş ki:King_Diamond____ demiş ki:Arkadaşlar Cort Viva Gold 2 aldım tonları gayet güzel fakat beni tatmin,etmiyor ben daha tiz yırtıcı tonlar istiyorum blues a uygun ne önerirsiniz? Buarada bilmeyenler için gövde soft maple...
Hayırlı olsun King. Kafaya koydun ve aldın helal olsun. Bana baya baya tiz gelmişti zamanında tonları.