önerin için sağol 😀
Bloodbath demiş ki:*Alexilaiho*
simdi pasif manyetik ile aktif arasindaki farki soyle açikliyim sana. çikiş güçleri farklidir. aktif manyetigin daha güçlü olmasinin sebebi dişaridan bir kaynak ile (pil) beslenmesidir. bu sebeple aktif manyetiklerin tele daha iyi salinim verdiginden sustaini daha uzun olur. boş biraktiginda hişirdama azalir. emg 81 takili bi gitar akor vurup susmasini beklerken çay demleyip içebilirsin bile 😀 o kadar uzun yani. Abartiyorum şaka bi yana gerçekten fark ettiriyor. nerden edinebilirsin? Kıvılcıma,planete,zuhale bi sor bakalim bulabilcek misin emin degilim ama. fiyatlari konusunda bişey diyemiyorum.. umarim yardimci olabilmişimdir. kolay gelsin...
Baris
Alexilaiho demiş ki:Bloodbath demiş ki:*Alexilaiho*
simdi pasif manyetik ile aktif arasindaki farki soyle açikliyim sana. çikiş güçleri farklidir. aktif manyetigin daha güçlü olmasinin sebebi dişaridan bir kaynak ile (pil) beslenmesidir. bu sebeple aktif manyetiklerin tele daha iyi salinim verdiginden sustaini daha uzun olur. boş biraktiginda hişirdama azalir. emg 81 takili bi gitar akor vurup susmasini beklerken çay demleyip içebilirsin bile 😀 o kadar uzun yani. Abartiyorum şaka bi yana gerçekten fark ettiriyor. nerden edinebilirsin? Kıvılcıma,planete,zuhale bi sor bakalim bulabilcek misin emin degilim ama. fiyatlari konusunda bişey diyemiyorum.. umarim yardimci olabilmişimdir. kolay gelsin...
Baris
Çok güzel açıklamışsın , ayrıca gitarı reye alınca ne yapmam gerektiğini de güzel açıklamıştın sana 2 kat bi teşekkür edeyim. O halde EMG 81 çakıcam anlaşılan.
Kaish demiş ki:death için ben olsam seymour duncan tb4 alırım cayır cayır ne screamler oy yoy
bu yanlis bi düşünce bence. manyetikler Processorlerin gorevlerini çok da üstlenmez. sana yine bi processor şart olucaktir ve bence Pod serilerinden bi tanesini alabilirsin. bende 2.0 var. Distortion taş gibi vs.. kayitlarimi dinleyebilirsin.. http://www.soundclick.com/bands/6/homicidalknights_music.htmYani alacağım manyetik beni pedal&proccessor kullanmaktan kurtarmalı.
rastansaga demiş ki:Fakat EMG SA gayet iyi strat tonları verir. İstisnalar var.