Canneerr demiş ki:emg81 kullananlar manyetik yük sekliğini ne seviyede tutuyorlar?Bende de var da hani en ideali şudur diye bişey var mı?
jpetrucci demiş ki:🙂 yok Humbucker'li gitar istemiyorum.. Simdi bastan gitari falan degistirmeye gerek yok 🙂 Ben sadece bridge manyetigini yuksek output'u olan bir manyetik ile degistirmek istiyorum ki bu da hot rails'in tanimina uyuyor galiba? Neyse tesekkurler.
JediMaster-Revan demiş ki:jpetrucci demiş ki:🙂 yok Humbucker'li gitar istemiyorum.. Simdi bastan gitari falan degistirmeye gerek yok 🙂 Ben sadece bridge manyetigini yuksek output'u olan bir manyetik ile degistirmek istiyorum ki bu da hot rails'in tanimina uyuyor galiba? Neyse tesekkurler.
Hot Rails al.Hot Rails daha bir sert, yüksek output'a sahip manyetiktir.Fat humbucker tonu verir.Cool Rails ise daha çok vintage karakterli bir manyetiktir.Yani paf tonu vardır, daha düşük çıkışlı klasik eski humbuckerlara benzer.Neck ve bridge için farketmez, ikisinde de Hot Rails mükemmel drive tonları verir.
deliturko demiş ki:bir şey merak ediyorum arkadaşlar
linkte görülen ibanez fixed brige bunlarada tb veya f spaced ölçülere sahip olan manyetikler mi takılıyor yoksa normal ölçülerdekiler takılabilirmi gerci sese yapacağı bir etki yok ama merak ettim
http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=RGT42DXFX
zubut demiş ki:Selam Jackson Dx10D ye TB 4 bridge necke de paf pro takmayı düşünüyorum sizce nasil olur.