Tailgunner, arkadaşın doğru söylemiş.Dimarzio'nun Evolution ve X2N gibi manyetikleri iyi bir tuşe hakimiyeti gerektiriyor veya öğretiyor 🙂 Evolution solo için çok uygun bir manyetik.Parmağının ucundaki en ufak değişmenin tona hemen etkisi oluyor fakat ritm için düşünürsen çok da başarılı değil.Ben beğenmiyordum kullanırken ritm tonlarını nereye çeksen oraya gidecek gibi bir havası vardı.Yani dolgun, kendine özgü değil.Ama tekrar söylüyorum, tuşen sağlamsa soloda çok başarılı.
İlk soruna gelecek olursak Dimarzio D-Sonic'i bulabilirsen denemeni tavsiye ederim, bir tane daha gitar alsam takacağım ilk manyetik o.Tone Zone-X2N arası bir havası var diye tahmin ediyorum ki kafamdaki progressive ton budur 🙂 Petrucci de köprüde bu manyetiği kullanmaya başlamış EBMM gitarlarında.Progressive'de genelde Tone Zone önerilir ama ben maun gitarlardaki sonucunu pek sevmiyorum Tone Zone'un biraz boğuk kaçıyor.Kızılağaçta daha dengeli olur heralde.Legato olayına gelince, yüksek çıkışlı Dimarzio'lar bu konuda çok başarılı, o konuda kafanda soru işareti kalmasın ama clean tonları zevkine uygun mudur ezbere söylenemez.Kolay gelsin.