Bişey sorcam.Fender strat vs. Fender Showmaster Flat Head.kim döver(showmaster manyetikleri=emg81-89)
JB Jr ve Little 59 rail model manyetik değil. Adları üstünde biri Jr. diğeri Little. Bunlar single coil boyutunda humbucker. Single coil bir manyetiğe göre daha yüksek çıkışa ve hum cancelling (humlamayı iptal etme) özelliğine sahip manyetikler...gurbey demiş ki:beyler light swamp ash govdeli ve 3 adet duncan designed hot rail bulunan gitarımın manyetiklerini bridge de SD jb junior ve neckte SD little 59' la değiştirmek istiyorum(bunlar orjinalde humbucker olan manyetiklerin rail modelleri) bu manyetikleri bulabileceğim bir yer var mı ve sizce nasıl sonuc verir?
gorkyeah demiş ki:arkadaşlar bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim..rg570'im var bir humbucker'ında emg81 var diğerlerinde yok..biraz gürültü yapıyor gitar bu durumda..bunu nasıl önliyebilirim? diğerlerini de aktif mi yapmam gerek_?
emirizmir demiş ki:1)1 volume 1 ton düğmesi olan herhangi bir gitara (üçüncü düğme)afterburner takılır mı ?(delme işleri yapılarak)
2) Bu işi türkiyede yapabilecek luthier vb varmıdır?
3)Birde accesories bölümünde bulunan aletlerin işlevleri neler.
http://www.emginc.com/displayproducts.asp?section=Accessories&categoryid=32&catalogid=69
Ne durumda gürültü olduğunu anlayamadım ama, öncelikle gitarın arkasını açıp topraklamayı kontrol et... Pasif manyetikleri mutlaka topraklaman gerekir. Aktif manyetiklerde topraklamaya gerek yoktur. Bundan dolayı bir çakışma var gibi gözüküyor...gorkyeah demiş ki:arkadaşlar bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim..rg570'im var bir humbucker'ında emg81 var diğerlerinde yok..biraz gürültü yapıyor gitar bu durumda..bunu nasıl önliyebilirim? diğerlerini de aktif mi yapmam gerek_?