B
berkem1402
WB630 hakkında bi fikri olan var mıdır acaba, nedir ne değildir kısa bi açıklama yaparsa sevinirim, saygılar sevgiler
01 demiş ki:Sen ne istediğini tam olarak yaz,yardımcı olmaya çalışırız.
cavo demiş ki:kenna yaptığın muzik tarzı nedir.ona göre yardımcı olabiliriz.
kenna demiş ki:cavo demiş ki:kenna yaptığın muzik tarzı nedir.ona göre yardımcı olabiliriz.
Pink Floyd dan Metallica ya kadar uzanır dinlediklerim. Bunun içinde blues da var hard rock da ama asla metal sınıfına fazla girecek şeylere bulaşmam. Ne çok sert nede çok yumuşak. Müzik gruplarında da rock barlardaki klasik "piyasa" progamı ilerler genelde : ) Neck ve middle pickupları fena değil de, bridge pozisyonuna biraz daha güçlü bişeyler gerekli bana. Drive yaptığın zaman "ben single manyetiğim" diye belli etmemeli kendini.
masterofpuppetsasd demiş ki:acıkcası emg 81 85 lerin kısaca farkı
daha cok sustain
daha yüksek cıkıs
daha az ses (noise-hum-feedback hepsi)
RedRain demiş ki:01 demiş ki:Sen ne istediğini tam olarak yaz,yardımcı olmaya çalışırız.
Ben gitarımın çok yönlü olmasını istiyorum.Yani en fazla da metallica çalarım.Onun dışında ağırlıkla hard rock çalmak istiyorum.
cavo demiş ki:kenna demiş ki:cavo demiş ki:kenna yaptığın muzik tarzı nedir.ona göre yardımcı olabiliriz.
Pink Floyd dan Metallica ya kadar uzanır dinlediklerim. Bunun içinde blues da var hard rock da ama asla metal sınıfına fazla girecek şeylere bulaşmam. Ne çok sert nede çok yumuşak. Müzik gruplarında da rock barlardaki klasik "piyasa" progamı ilerler genelde : ) Neck ve middle pickupları fena değil de, bridge pozisyonuna biraz daha güçlü bişeyler gerekli bana. Drive yaptığın zaman "ben single manyetiğim" diye belli etmemeli kendini.
bence seymour duncan ın jb modelinin single boyutunda olanı jrjb yi alman senin için uygun olacaktır.köprüde daha sıcak tonlar istiyorsun ve esneklik bekliyorsun.o zaman bu esnekliği jrjb ile sağlayabilirsin diye düşünüyorum.metal calcam diyorsan da hot rails alabilirsin ama bence jrjb al.