dimarzio super distortion nasıldır?bas mıdır tizmidir,cleanleri nasıl verir,çıkışları yüksek midir?
Dediğin şeyi galiba anladım, fakat teknik bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım...Reeve demiş ki:demek istediğim olay bir bakıma fender jaguar gitarın neck positiondaki single coilini bridge positiondaki single coilin yanına yerleştirmek gibi.. devreleri ayrı yani
Slaytanic demiş ki:reeve
o şekilde yaparsan 8 tane conductor olur her bir singledan gelen 4 conductor ile. onları nereye nasıl bağlayacaksın.
Reeve demiş ki:bilgim olmadığı için derdimi tam anlatamadım işte..
devreden kastım..
gitarda single + single = bir hum olacak ama bunlar birbirine bağlanmayacak. en baştaki single bridge positiondaki kablolara, bitişiğindeki singleda neck position hum'ın kablolarına bağlanacak ve neck hum artık kullanılmayacak.
yani bu durumda switch kolu ile iki single ı kontrol edicem.. artık neck ile işim olmayacak
satch_yt demiş ki:Reeve demiş ki:bilgim olmadığı için derdimi tam anlatamadım işte..
devreden kastım..
gitarda single + single = bir hum olacak ama bunlar birbirine bağlanmayacak. en baştaki single bridge positiondaki kablolara, bitişiğindeki singleda neck position hum'ın kablolarına bağlanacak ve neck hum artık kullanılmayacak.
yani bu durumda switch kolu ile iki single ı kontrol edicem.. artık neck ile işim olmayacak
2single ı humbucker gibi kullanmak için seri bağlantıyı paralele çevircen ama kutupları ters olucak, humbucker ı sinle yapmak için de cut-soil die bi muhabbet var, netten arat bulursun, tam anlamadım dediğini ama yardımı olur belki bunların