spiderrock demiş ki:benim gitarım strat kasa,alder body,maple neck,rosewood fingerboard,çift single(esp ss-120),tek humbucker bir gitar.ben humbucker kısmına dimarzio super distortion,singlelardan birine de fender noiseless strat single takmayı düşünüyorum.diğer singleım üzerindeki kalsın istiyorum.
sizce nasıl bişey olur?birbiriyle çok alakasız sesler çıkar mı,yada bir manyetikten diğerine alırken ötme yapar mı,yada manyetik değiştirince ses azalması olabilir mi?
istediğim ton humbuckerda çok sert yada yumuşak olmıyacak(serte daha yakın) dolgun bir distortion tonu,singleda ise yumuşak,parlak,ama ne çok tiz nede çok bas karakterli bir clean ton(mid sevmem).sevdiğim tonlar ise audioslave(clean ve overdrive),foo fighters tonları(distortion),bide bazı papa roach şarkılarının tonları(decompression periodun başındaki ton özellikle).bu şekilde bi ton yakalamam için başka manyetik de önerirseniz sevinirim...
VICTOR_LEVI demiş ki:Selam,bir arkadaşım 150€ ya EMG 81&85 satıyo sizce fiyat pahalı mı?
(bir - iki yıl kullandı manyetikleri)
Türkiye de (zuhal) ne kadar bunlar biliyormusun? Sen kullanıyomusun? Netten mi aldın?deliturko demiş ki:VICTOR_LEVI demiş ki:Selam,bir arkadaşım 150€ ya EMG 81&85 satıyo sizce fiyat pahalı mı?
(bir - iki yıl kullandı manyetikleri)
pahali biraz buranin tr oldugunu varsaysakda biraz daha düserse gayet makul tanesi 100 dolar toplamda 220 dolara kargosu dahil alinabilir usa dan satan kisinin keyfi bilir istedigi fiyata satar ama yinede pahali yani