aynen demirdemirkanda aynı manyetikleri kullanıyodu ibanez gitarında modeli rg 550 miydi neydi her neyse 😆 şimdi bu şekilde yapsam nasıl olur acaba bilmiyomki zırt pırt degiştirilecek bişeyde degil mayetik napsam kafayı yicem galiba 😆 aslında benim aklımda emg köprüde 81 sapta 85 veya 60 düşünüyorum veyatta Seymour Duncan TB4 JB ve sapa ne koya bilirim onu bilmiom nasıl olur ıhlamur agacı bir gövdede oda var ama bu x2n paf olayı aklımda kafayı yicem valla manyetik diye diye :roll: arkadaşlar birazcık daha yardım lütfen :!: :idea: :?: aklımda bir sürü soru cogalıyo sizce hangi daha iyi olur ıhlamur agacı bi gövdeye seymour duncan köprüde TB4 JB sapta ne olabilir gene duncan -- dimarzio köpürde x2n sapta pafpro nasıl yada emg 81 -60 yada 81-85 sizce hangisi ekipmanla hiç bir sorunum yok istedigm şöle drive lar tabiri cayizse hayvan gibi olcak clean de tabi fender deki gibi olamaz ama gene iyi bişi olacak 🙁 sizce hangi manyetikleri kullanırsam ıhlamur agacı gövdede hangisi ile daha iyi sonuc alırım şimdidden teşekkürşerBLaCK_MaGiC86 demiş ki:yani niyeti haliyle köprüde x2n, sapta paf pro önermekmiş 🙂
birini hatırlattı değil mi bu manyetikler? :twisted: (Demir Demirkan tonu, kıyaslayabilirsin hocam aradığın tona göre işte) tabiki tonda çok fazla etken var bunlar en küçük detayları onlara göre ama, sertlik vs. açısından bir fikir verir