dead189 demiş ki:metal müzik için
thunderhead demiş ki:Hangi manyetigi degistirecegini bilmeden nasil manyetik degistirmek istedigin sonucuna variyorsun??? Daha sen ne istedigini bilmiyorsun biz nasil bilelim 🙂
masterofpuppetsasd demiş ki:kimi gitaristler solo çalmasına rağmen köprü manyetiğini değiştirir. çok da normal. solo ille sap manyetiği ile atılıcak diye bir kaide yok. (marty friedman, alexi laiho).
jacob demiş ki:manyetiklerin cıkış gücü neleri etkiliyor?
Kimse Jazz çalmıyor mu? Gitaristim diyenler hiç Jimi Hendrix çalmamıs mı? Tonunu merak etmemişler mi? Evden cıkamıyorum tek yanıt aradıgım yer burası ama ona da karsılık alamadım... Herhalde su tarz metal çalıcam desem baya bi yanıt gelirdi. Sağolun.cobain67 demiş ki:Ibanez SAS32FM gitarım var Jazz & Blues ağırlıklı çalmak istiyorum Dimarzio'nun hangi manyetiklerini önerirsiniz... 2 adet humbucker.
jacob demiş ki:peki sustaine ya da harmoniklere bir etkisi yok mu çıkış gücünün?
bir de cırtlak harmonikler için humbucker ı standart halde seri mi bağlamak lazım? yani cıkış gücü yüksek olacak şekilde..?
tsk ederim.. dp197 diye bi model buldum ama Türkçe sayfaların hiçrinde yok nerde satılır? 🙂 yarın tünele bakıcam artık baska you kalmadı 😛jacob demiş ki:www.dimarzio.com sağ alt kısımda kendine uygun özelliklere göre bir manyetik beğenebilirsin. aradığın nitelikler vs..
şimdi ben satmakta olduğum dimarzio the breed i önersem ne kadar etkili olur bilemeyeceğim ama söyliyim.. breed çok net ve temiz bir ses veriyor. kendini belli eden bir manyetik. her hareketine dinamiğine tepki veriyor. wahla da çok iyi anlaşıyor.
bunları breed al diye söylemiyorum desem yalan olur =) ama dediklerim gerçek.. özellike progressive-fusion çalanlara da önerimdir.
cobain67 demiş ki:tsk ederim.. dp197 diye bi model buldum ama Türkçe sayfaların hiçrinde yok nerde satılır? 🙂 yarın tünele bakıcam artık baska you kalmadı 😛
Buldugum manyetik Türkiye'de yokmus 🙂 Onun yerine bridge'e seymour duncan jazz, necke de dimarzio paf önerdiler.. :?keremd demiş ki:cobain67 demiş ki:tsk ederim.. dp197 diye bi model buldum ama Türkçe sayfaların hiçrinde yok nerde satılır? 🙂 yarın tünele bakıcam artık baska you kalmadı 😛
kıvılcım müzik, mydukkan.com soruşturulabilir