beyler ben gibson hd.6x-pro dıgıtal les paul modelin fiyatını ve özelliklerini biliyosanız cevaplar mısınız?
Climaxgitar demiş ki:Selam arkadaşlar,
bugün gitarı elime aldığımda farkettim ki gitarda kaln mi telinde 8. ve 9. perde aynı notayı veriyor. yani cızlama oluyor ve 8-9 arasında fark olmuyor. telin alçaklığından cızladığını düşündüm yükselltim ve buna rağmen yine 8-9 aynı. diğer perdelerde hiç bir şekilde cızlama yok.. sadece 8-9 perdelerde oluyor. Perdelerin eridiğini düşünüyorum sizce sorun bu mu yoksa başka bi sorun olabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Ne yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim
Cevap için teşekkürler. Sanırım potans ile alakalı bir sorun var; ancak kime baktırılır nasıl olur bilmiyorum.masterofpuppetsasd demiş ki:eğer gitardan memnunsan
elektroniğine baktırıp o hışırtaları düzelttirebilirsin.çok büyük bir sorun olmaz.
floyd rose lu gitarlarda sert palm mute larda tremolo oynayabilir.bu genel bir şey yani her floydlu gitarda olur genelde.arkadaki panelden bir yay ekleyerek tremoloya direnç kazandırabilirsin.senin için kolay olur.
atrien demiş ki:Sanırım potans ile alakalı bir sorun var; ancak kime baktırılır nasıl olur bilmiyorum.
atrien demiş ki:1. Gitarda bulunan tremolo olayı nedense çok hassas. Bazen palm muting yaparken bile köprüyü aşağı yukarı oynatıp sesi bozabiliyorum. Bu benden mi kaynaklanıyor, yoksa gitara ait bi sorun mu? Nasıl düzeltebilirim?