Yazdığımı çarpıtmak istemişsin ama onu da becerememişsin. Ben "k kimse istemiyor burada sizin" diye bişey yazmış mıyım bi bak yukarı bakalım. Kullanıcı adın "ka" diye aklın sıra cümlemi çarpıtıp kendi keyfine göre mi kullanacaksın. ben böyle saçma şey görmedim, yukarıda tabak gibi görünen yaz. Sana pes diyorum...
Ayrıca beni hala anlamamakta da direniyosun. Işığın madde özelliği gösterdiğini biz de biliyoruz merak etme. Einstein elbette yanılabilir. Ama işte o zaman senin söylediğin de yanlış çıkabilir. Bilimde mutlak doğru, kesin diye bişey yok. Gökkuşağı, ışığın kırılmış halinin gözüne yansımasından başka bişey değil. O ışık da bildiğin güneş ışığı, hani her sabah dünyayı aydınlatıyor ya, o işte. Ben de bunu söylemeye çalışıyorum zaten. Gökkuşağı dediğin bildiğimiz güneş ışığı. Atmosfere meteor girince nasıl "yıldız kaydı" diyorsak, havadaki nemden kırılan güneş ışığına da "gökkuşağı" diye isim takmışız. Bütün olay bu. Bunu kalkıp bilimsel platform yaratıp, sanki forumdaki herkes bilim adamıymış gibi bir de tartışmaya açmak kadar saçma bişey düşünemiyorum.
Tekrar söylüyorum, ışığın ne olduğunu çözmek bize kalmadı. Şimdilik madde de olablir, dalga da olabilir. Sonuçta enerjinin bi şekli, herşeyde olduğu gibi. O yüzden gökkuşağını "fenomen"e çevirmenin bi alemi yok. Burda bilimsel makale yayınlamış edasında gezen insanlara lafım. Amerikayı yeniden keşfetmeyin arkadaşlar.