Konuyu hortlatayim arkadaşlar 😀 ben de elektro akustik arayisi icindeyim. Epiphone nun bir modelini begendim(video dan dinleyerek) Masterbilt DR-500MCE modelin ismi. Epiphone nun akustikleri hakkinda tecrubeniz var mi, onerir misiniz?
Önerebileceğiniz ikinci el gitarlar varmı pekiStagg angel lopez serisine bakın fiyatina gore cok iyi gitarlar.Ben 2 tane aldım bu seriden.
Ve 2.el gitarlara bakmanizi tavsiye ederim hem fiyat hem ses acisindan.
Önerebileceğiniz ikinci el gitarlar varmı peki
alhambra ve antonio sanchezlerın fiyatları fazlasıyla uçuk onun dışında yamaganın bir sürü modeli var admiranın juanita modelini denemiştim kafamda olan gitarlardan birisi o işin ilginci koca forumda senden başka fikir veren olmadı 😀2.el antonio sanchez ,yamaha ,Admira,alhambra bulabilirseniz iyi olur
alhambra ve antonio sanchezlerın fiyatları fazlasıyla uçuk onun dışında yamaganın bir sürü modeli var admiranın juanita modelini denemiştim kafamda olan gitarlardan birisi o işin ilginci koca forumda senden başka fikir veren olmadı 😀
klasik parça çalıcam sınav için 🙂🙂 ilginç. Siz ne tarz muzikler çaliyorsunuz klasik parcalarmi yoksa flamenko parcalarmı yada pop rock tarzlarinda mi
martinez model?martinez bak
yarın değerlendiricme teşekkürler yorum için başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim 🙂tam emin degilim ama cg 20 gibi bir model vardı cg olmasada 20sinden olduguna eminim 290 300 tl gibi bir fiyatı var içinde entonasyon demiri var ve sap atmasına karşı sorun yaşamassın düzeltilebiliyor telleride yüksek gelirse bir luthierlik işi var 800 900 tl lik gitarlara taş çıkartan bir gitar
klasik parça çalıcam sınav için 🙂
martinez mcg 20 modelinden bahsediyorsunuz sanırım bakıyorum gitar hakkında o sap olayını göremedim bide http://urun.gittigidiyor.com/muzik-...cp110-klasik-gitar-full-paket-kargo-109290749 bu ürün var dediğiniz özelliğe sahipbaşka gitar bakmana gerek yok 12 senedir klasik gitar çalıyorum ve müzik okuyorum aklına soru işareti takılmadan alabilirsin 🙂
martinez mcg 20 modelinden bahsediyorsunuz sanırım bakıyorum gitar hakkında o sap olayını göremedim bide http://urun.gittigidiyor.com/muzik-...cp110-klasik-gitar-full-paket-kargo-109290749 bu ürün var dediğiniz özelliğe sahip
parça olarka bach bouree düşünüyorum onun dışında hocayla seçicez parça asturias biraz kasar süre kısa onun için nüanslar önemli sonuçtaKlasik parça olarak ne çalıcaksınız ?
Ben asturias , recuerdos de la alhambra yada el ultimo tremolo öneririm tremolo olarak pami değilde piami olarak flamenko tremolo sistemiyle çalarsanız daha duygulu olucaktır parça
setlerden uzak dur derken hocam anlamadımSetlerden uzak durun.
yarın özelilkle tünelde iyi bi araştırma yapıcam ön fikir olsun diye model marka soruyorum yoksa denemeden almam 🙂cordoba nın yüksek modelleri çok iyi gitarlardır ama alt modelleri hakkında pek bir bilgim yok malesef birde denemeden gitar almanızı tavsiye etmem kesinlikle
setlerden uzak dur derken hocam anlamadım
2. el alhambra vs çok pahalı :/ beni okula girene kadar idare edicek bişey lazım okulda zaten yetersiz gelicekCordobanın setini paylaşmıssınız.O ürün başlangıç seviyesi bir gitar ve gitarı set olarak satın almayın bence çok iyi araştırın ve bazı 2.el gitarlar satan mağazalar var aklınızda bulunsun.