gonegun demiş ki:
dacay demiş ki:
gonegun demiş ki:
selam arkadaşlar
benim 450 ytl bütcem var e.gitar almak istiyorum bana hangi gitarları önerebilirsiniz.2.el pek düşünmüyorum ve
biliyorum tarz aslında çokta önemli değilde soyleyim genelde punk rock vb.
2.el düşünmüyorsan hiç uğraşmadan bir müzik dükkanına gidip bu fiyat aralığında elektro gitar almak istediğini söyle, sana önerdikleri modelleri eline al nasıl hissettirdiğine bak. begendiğin bir model varsa kartlarını al. böyle birkaç dükkan gezdikten sonra internetteki türk müzik enstrümanı sitelerinden veya buradan fiyat kontrolü yap. eğer fiyatlar şüpheliyse ya başka dükkanlarda aynı modelleri sor ya da mydukkan.com gibi bir yerden online sipariş ver. çok fazla model veya markaya takılma sana güzel geleni al.
yorum için sağol ben cort kx5 düşünüyorum nasıl gitardır iyimidir
2.el konusuda çevremde pek gitardan anlayan olmadığı için kazık yemek istemiyorum birde samsunda oturuyorum ve samsundaki gitar fiyatları baya pahalı(neyse ki yaz başı istanbula gideceğim
😀)
dene mutlaka. almasan da dene. 2ci el güven işi tabii, ben ilk elektromu deliler gibi araştırıp 2.el almıştım; şimdi yine bu forumda
satıyorum ama sonradan anladım ki o kadar araştırma fln gereksizmiş, bu forumda yardım ederken genelde yeni başlayanların kafasını karıştıracak çok şey söyleniyor ama aslında çoğu zaman önemli olan kişisel tercihler. o sebeple marka modelden ziyade denemeni önermiştim. zaten iyi çalan suntadan da iyi ses çıkarıyor o yüzden çok takma burada söylenenlere. istedigini al, istersen youtubedan fln aratabilirsin gitarları, mydukkan.com iyidir baya, oradan çok alışverişim oldu, akustik gitar gibi hassas bir ürünü bile sag salim ulaştırdılar, hem internette çoğu dükkana göre daha fazla çeşit var. fiyatları da iyi bana kalırsa.