semizotu25 demiş ki:Çok pahalı dostum 🙁 Sıfır fiyatları 350-400 tl arasında değişiyor.Nereden aldınız?
Bence 2 3 yıl sonra gibson sg yerine calmak istediğin müzik tamamen tümüyle oturdukdan sonra karar var tekrar 😉mynecloen demiş ki:semizotu25 demiş ki:Çok pahalı dostum 🙁 Sıfır fiyatları 350-400 tl arasında değişiyor.Nereden aldınız?
Pardon baba amfi+akor aleti ni felande katmış.350 Tl sorun yok ama para biriktirip 2-3 yıl sonra orjinal sg alcam 😀 😀
bu yeter değil mi? şimdilik
semizotu25 demiş ki:🙂 O zaman fiyat iyi herneyse V12 nin dediği gibi şimdilik yeterli ama müzik tarzın tam otursun ondan sonra belki elektro gitarı bile bırakabilirsin 🙂 Belli olmaz yani evet pickguard taktırabilirsin ama bilen birisine taktır
hmrsmpsn demiş ki:Herkese merhabalar. 1000 tl civarı bir bütçem var, Ibanez S570B mi Cort X-TH mi alsam?
Ek: Gitarım her yola gelmese de olur, zira tek gitarım olmayacak alacağım gitar. Güzel jınn jınn'lı distortion verebilecek bir gitar istiyorum.
Atalay demiş ki:hmrsmpsn demiş ki:Herkese merhabalar. 1000 tl civarı bir bütçem var, Ibanez S570B mi Cort X-TH mi alsam?
Ek: Gitarım her yola gelmese de olur, zira tek gitarım olmayacak alacağım gitar. Güzel jınn jınn'lı distortion verebilecek bir gitar istiyorum.
Tabi ki Ibanez 570B. Bende S570DXQM var. incecik klavye, ZR tremolo. Daha ne olsun.