Ibanez'i almadan önce gitar araştırırken gözüme kestirmiştim:
Schecter S1 Custom
Maun set neck sap + Ebony klavye / maun gövde / 24.75" skala / seymour duncan manyetikler = yangın tehlikesi... Amfi alev alır 🙂
Dipnot: Charvel'ler de hoş görünüyor bu arada...
S1 custom'ı biliyorum hatta bir ara kullandım hocamda vardı. eşsiz bir gitar gerçekten ton olarak ama sapı ne bileyim çok rahat gelmedi elime. hem pahalı da 🙂 ve evet charvel'ın yeni serilerinin flame maple olanları çok yakışıklı.
Bence yutkun, para biriktir bir süre daha 1500-2000 aralığına gel..
gitarı büyük ihtimal taksitle alacağımız için biriktirme gibi bi olay olmuyor. ben zaten şu an için çok profesyonel bi gitar düşünmüyorum. tonu sustaini yerinde olsun, profesyonel stüdyoda kayıt yaparken sesi osuruk gibi çıkmasın yeter diyorum, çalarken eğleneyim yani. bir de yakışıklı olsun 🙂
ben godin'i line 6'nın full lambalı bi amfisinde tonlarını çok beğendim işte. hem yüksek hem düşük gain'de özellikle çok başarılıydı köprü manyetiği. sap manyetiği güzeldi ama oda daha çok clean'de güzeldi distortion için aynı şeyleri söyleyemiyorum. charvel'ı da marshall mg50 ile denedim özellikle distortionda yüksek gain'de (azıcık da reverb ile 😛 ) hayran kaldım lezzetine. ama clean'de veya düşük gain'de deneme fırsatım olmadı. başarılı olur mu bilemiyorum. oluyosa direk atlarım üzerine 😀