R
redbull1907
bana alablcğim 3 gitar söleyeblrmsn?tarz olark kurban,duman,direc-t vs olucak
redbull1907 demiş ki:bana alablcğim 3 gitar söleyeblrmsn?tarz olark kurban,duman,direc-t vs olucak
someoneontheroad demiş ki:BC Rich Bich Special Edition hakkında bilgisi olan ve fiyat konusunda da fikir verebilecek biri var mı? gitarın tonları nasıl tavsiye eder misiniz?
someoneontheroad demiş ki:someoneontheroad demiş ki:BC Rich Bich Special Edition hakkında bilgisi olan ve fiyat konusunda da fikir verebilecek biri var mı? gitarın tonları nasıl tavsiye eder misiniz?
bu gitar hakkında kimse bişey bilmiyor mu?
halilpazarlama demiş ki:washburn nuno serisini öneririm.süper alet.manyetikleri çok güzel.zaten extremeden biliyoruz referansı var. 🙂 ikinci el uygun fiyata bulursan uzunca bir süre götürebilecek bi alet.sustain olayı aynı seviyedeki gitarlara göre çok daha iyi.
someoneontheroad demiş ki:walla isim olarak biliyorum kafa kısmında da sadece bc rich special edition yazıyor...gitar hakkında bilgi fazla bulamadım ondan sordum şekli hoş bişiye benziyor...ama işte daha iyi bilen birinin fikrini almak için sordum...B.C. Rich Bich sanırım bronze olsa gerek platinium değildir eğer oysa sorduğun...