bende bişey demiyecektim de gerçekten yekpare olunca mı takılabilmekte 12'lik tel :roll: yani o kadar bolt on gitar çalan adam 11 de mi kalıyor 🙂
Manticore demiş ki:12'lik tel ve yekpare gitar ilişkisi nedir acaba? Çözemedim, çok mu cahilim yoksa?
_JuDaS demiş ki:Manticore demiş ki:12'lik tel ve yekpare gitar ilişkisi nedir acaba? Çözemedim, çok mu cahilim yoksa?
ahkam kesmek gibi olmasın da 🙂 yekpare olmayan gitarlar 10 un üstündeki tellerde sapta sorun çıkartabiliyor diye biliyorum yamuluyorsam düzeltin
Mikado demiş ki:selamlar.İki sorum olcak.Bi süredir elektro gitar almayı düşünüyorum ve araştırma yapıyorum.İlgilendiğim gitar cort x-6.
- Bugün bi dükkana gittim ve satıcıya nette çeşitli forumlarda x-6'nın çok akord kaçırdığıyla ilgili yazılar olduğunu söyledim doğrumudur dedim adam böyle bişey olmadığını onu gitarı yeni alanların telleri sıkıştırdıktan sonra iyice kilitlemediğini bu yüzden akord kaçtığını falan söyledi.Bu gitarı kullanan arkadaşlar ne diyorsunuz varmıdır cort'un böyle bir sorunu.
- bir de yine x-6 nın ağacıyla ilgili çeşitli söylentiler olduğunu bazı farklı ağaçların kullanılarak aralara ek falan yapıldığını duyduğumu söyledim yok öyle bir şey dedi yine.Seri üretim mallarında bu gibi farklılıklar var mıdır acaba.Teşekkürler...
notrdame demiş ki:arkadaşlar floydsuz gitar avındayım ancak jackson sl2th cok pahalı. kh602 cok hoş ancak oda floydlu başka ne önerirsiniz bana dkmgt ile 602 arasında cok fark olurmu? biri yekpare aslında olabilir ama gorusleriniz önemli benim için.