pedal board kullansana hem karizması var 🙂
muratk21 demiş ki:merhaba arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi ben de elektro gitar almayı düşünüyorum ve günlerdir tabiri caizse haywan gibi araştırıyorum heryerde ben model sormayacam daha farklı bi sorum olacak....sizce gitara başlayan biri ucuz bi sistem kurup öğrnedikten sonra mı sağlam bişey almalaı yoksa orta halli kaliteli bişey alıp öyle mi devam etmeli... önce klasik gitardan başlamayı tavsiye edenler bile oldu siz ne tavsiye edersiniz yeni başlayan biri için en uygun bütçe ve sistem nedir şimdiden teşekürler...
PS:set müzik yapmayı ve ikinci el almamayı düşünüyorum...
muratk21 demiş ki:merhaba arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi ben de elektro gitar almayı düşünüyorum ve günlerdir tabiri caizse haywan gibi araştırıyorum heryerde ben model sormayacam daha farklı bi sorum olacak....sizce gitara başlayan biri ucuz bi sistem kurup öğrnedikten sonra mı sağlam bişey almalaı yoksa orta halli kaliteli bişey alıp öyle mi devam etmeli... önce klasik gitardan başlamayı tavsiye edenler bile oldu siz ne tavsiye edersiniz yeni başlayan biri için en uygun bütçe ve sistem nedir şimdiden teşekürler...
PS:set müzik yapmayı ve ikinci el almamayı düşünüyorum...
strinzi demiş ki:Arkadaşlar elemanın birinden marshall g 15rcd aldım ama daha gelmedi sadece çalışma amfisi olarak. park serisi hoparlör falan filen gain1 ,gain 2 +reverb var amfide daha önce hiç denemedim yarın falan elimde olucak alet türkiyede yokmuş sanırım eleman amerikadan almış hiç çalanınız varmı veya park serisi çalanınız varmı.
ben çaldım, mg serilerinden biraz daha iyi denilebilir. Ama arada abartılı farklar yok. Sesi açtıkça hafifçe gain artırma gibi bir olayla karşılaştım çalarken. Çalışma amfisi olarak gayet iyidir. Türkiyede yok olayına gelince, mg serisinden önce onlar vardı, yani mg serisi piyasaya sürülmeden marshall tarafından, Türkiyede de vardı o amfi.strinzi demiş ki:Arkadaşlar elemanın birinden marshall g 15rcd aldım ama daha gelmedi sadece çalışma amfisi olarak. park serisi hoparlör falan filen gain1 ,gain 2 +reverb var amfide daha önce hiç denemedim yarın falan elimde olucak alet türkiyede yokmuş sanırım eleman amerikadan almış hiç çalanınız varmı veya park serisi çalanınız varmı.