900 gitar, Micro Cube 300'e bulunur herhalde ikinci elde. Bütçe 1100 demişsiniz 1200 oluyor. Bir 100 lira daha vermeye değer diye düşünüyorum. Ama sen bilirsin tabi.iyi güzel de hocam benim bütçeyi aşar bu
900 gitar, Micro Cube 300'e bulunur herhalde ikinci elde. Bütçe 1100 demişsiniz 1200 oluyor. Bir 100 lira daha vermeye değer diye düşünüyorum. Ama sen bilirsin tabi.iyi güzel de hocam benim bütçeyi aşar bu
hocam eyvallah cidden yardımcı oldunuz.Ben işte yeni başlayacağım için bir bilgim yok o yüzden buraya gelip bilgilenmek birkaç model belirlemek amacıyla yazmıştım.İşte sizin dediğiniz o modelleri pek bilmiyorum maalesef 🙁Dostum yanlış anlama ama Metal çalacaksan o işe uygun donanımlı bir gitar alman lazım ha onu al bunu al demem de gitarı yanlış seçtiğin an o istediğin sesi alamadığında pişman olma diyorum. Bunun bu işin üstadı manyetik profesörü veya ağaç uzmanı olmakla alakası da yok. Çalacağın şeylere uygun olan gitarlar modeller 3 aşağı 5 yukarı bellidir. Akın Eldes ustanın bana verdiği tavsiye: Akort kaçırmasın, Emg olsa şahane olur manyetikleri markayı falan boşver idi. Belki bir fikir oluşturmana yardımcı olur.
line 6 spider Iv 15.Bide Boss ds_2 pedal alacağım.
Sabit köprü alırım dersen Schecter Omen Extreme 6 alabilirsin. Floyd Rose olsun dersen Schecter C-6 Deluxe olabilir. Orange Micro Terror, Mooer GH10 gibi ucuz ama lambalı amfi olayına dalabilirsin. 300-400 liraya ikinci el iyi kabinler alabilirsin.
Veya veya benimde geçmişte yaptığım gibi 10 tane pedal alırsın, ton hiç bir zaman güzel olmaz, 2 pedal parasına dediklerimi almış arkadaşı hayranlıkla dinlersin 🙂
Araştırcak, deneyecek, satın alacak, değiştirecek/başka bişey alıp çeşit yapacak, başa döncek, araştıracak, deneyecek, satın alacak, değiştirecek/başka bişey alıp çeşit yapacak...
Ya çok para ziyan edecek ya da nokta atışları yapacak 🙂