Gümrük sorun olmuyor mu ?Gitarın ağaçları ile ilgili bilgin varsa musikraft ya da mjt gibi yerlerden gitar gövdesi sapı alabilirsin.
Gümrük sorun olmuyor mu ?Gitarın ağaçları ile ilgili bilgin varsa musikraft ya da mjt gibi yerlerden gitar gövdesi sapı alabilirsin.
Siz denediniz mi ? çünkü benim bildiğim gümrüğe gidip ödüyoruz.75€'u geçiyorsa kapıda %18 vergi ödüyorsun gelen postacıya. 1500€ 30 kg'ye kadar böyle oluyor işler
Haa peki, benim okudğum kaynaklar hep eskiydi ondan olsa gerek. Sağolun bilgi için 😉 . O sitelerden birinden hallederim gövde ile sapı.Benimkiler hep 75€'nun altındaydı ama kuzenim işi sebebiyle çok alışveriş yapıyor yurtdışından öyle söyledi. Sistem yeni değişmiş. Bir kaç yıl olmuş böyle olalı.
Gibson ve Epi'te doğuştan gelen bir garezim var 😀 , ama yine de sağolun .tele alman bence de mantıklı olacaktır. dip ses durumunu iyiyce araştırıp al derim madem sevmişsin git konuş bence 🙂 humbucker manyetik ilavesi fikri çok yerinde bence. Aradığın tonları bulacaksındır diye düşünüyorum. bir de "ama"ya sahibim tabi. ama daha derli toplu dah az jangırdayan bir gitar arıyorsan o bütçe için şöyle bir gitar önerebilirim;
Epiphone Ltd. Ed. Lee Malia Signature Les Paul Custom Artisan
nesi var gitarın hocam bi söylesene pazarlamacı olayını ?
mersinliyim ben eğer arkadaş ilgilenirse. vize haftasından sonra (iki hafta sonra) adanaya şakir paşa havalimanına gidip orda arkadaşımda bir gün kalıp mersine geçeceğim ilgilenirse yanımda zaten götüreceğim için o da görür bi bakar isterse alır istemezse almaz balcalıda adanadaki ev ama turgut özala falan da götürebilirim. peki sizin yargısız infazınızın sebebi nedir hiç bişey bilmeden bana pazarlamacı yakıştırmasını yapıyorsunuz ?