mesajını görmedim arkadaşın. ikaz için teşekkürler.rica ederim .grg170dx sabit köprülü değildir bu arada .
misina teli özleyeceksin emin ol 😉 elektroyu acayip severim ama klasik gitar çok özgür geliyor bana. ritim yada daha ideali riffler için, mute için çok güzel geliyor. Bir de tel değişmeyince fret aşındırmaması ayrı bir cazip nokta 🙂klasik gitar artık aşırı sıktı zevk vermiyor bana tonu falan sıkıcılaştı gitardan soğudum sırf alıp kendimi geliştirmek istiyorum ondan model olsa ya da ilan gerçekten iyi olur
Bana mıydı şimdi bu ?? :happy:
Bu arada metal denince aklıma İbanez'ler geliyor. grg170dx denemiştim, rahat ve akıcı geliyordu da arkadaşım bana perdeleri sıkıntılı olabiliyor demişti. Aklında olsun.
(ikinci eli uygundur 170 in .. 2 ay önce 680'lerdeydi sıfırı)
ya sabit köprü olayına çok takılma. sabit köprü arıyorsan illa sabit köprü olacak değil, tremolo kullanmayacaksın demek. bunun için strat alıp tremolo kolunu takmayıp, 2 tane köprü yayı ekletebilirsin. Böylece alternatiflerin de artar. Ama bana sorarsan elektroya bir strat ile başla derim.bi yaşamak lazım o duyguyu 😀 hep aynı gitar çal çal tını aynı tabi sıkıyor bi süreden sonra 🙂 elektro bikaç aklında var mı acaba böyle sabit köprü alabilceğim 2. elini 400 450 arası
hehehhe takıldım sadece gerilme abi 🙂 Bugün eve erken geldim baktım elektrikler yok. "Ağlaya ağlaya yosun tuttum "🙂Eeeeeyyyy Ali! Hayatımda bu kadar alakasız bir alınganlık örneği görmedim ben! Eeeeeeeyy Kurtköy stajyeri 😀😀
Eksik bilgi vermisim. Ben 4. Levent'te oturuyorum. Satici Corlu'dan sadece gitari getirmek icin geldi. Yenibosna metroda bulusup teslim aldim. Parayi da elektronigi calisip calismadigini hic bilmedigim bir gitara tikir tikir verdim. Satici parayi alip dogrudan Esenler'den ilk otobusle Corlu'ya dondu.Saolasin. Ama ben ıstanbulda oturuyorum okuyorum gitme şansim yok benim yoksa yüzyüze ıstanbul içi benim için de iyi olur
Get ve sanalpazar da olur. Ama ortalikta çok dolandirici var biliyorsunuz