Bu sene bayram biraz hasılatsız geçti talihsizlik olduolm bayram harçlığı da mı yok!
Bu sene bayram biraz hasılatsız geçti talihsizlik olduolm bayram harçlığı da mı yok!
kore squier almıştım bayram harçılıklarıyla senin yaşında. hiç unutmam güzel gitardı. çok efendi güzel bir üslubun var hevesini kaçırmıycak güzel bir gitar alırsın umarım.Bu sene bayram biraz hasılatsız geçti talihsizlik oldu
İnşallah bakalım🙂kore squier almıştım bayram harçılıklarıyla senin yaşında. hiç unutmam güzel gitardı. çok efendi güzel bir üslubun var hevesini kaçırmıycak güzel bir gitar alırsın umarım.
2017 sularında alacağım gider o zamana 😀
Teşekkürler hocam ama daha yeni başladığım için pek modifiye işine felan girmeyi düşünmüyorum. Birde bulunduğum yerde ilgilenecek pek kişi bulacağımı sanmıyorum.Piyasa değişir. Sıfır, ikinci el. İyi bir humbucker 180 lira civarı. Üst eşik 25 tl. Köprü sistemi ikinci elde 120 - 150 tl civarı. 100-120 arası da burgular tutar. 60 tl civarı da HSS pickguard.
Ama Hackeiommi Hırdavat ve İthalat bendeniz ile halletmeyi düşünürseniz irtibata geçiniz. Toplu fiyat veririm 😀
Teşekkürler hocam ama daha yeni başladığım için pek modifiye işine felan girmeyi düşünmüyorum. Birde bulunduğum yerde ilgilenecek pek kişi bulacağımı sanmıyorum.
Bu gitar hakkındaki yorumlarınız nedir acaba ? Bazı ilanların sahipleri cevap vermiyor ondan bunu da sorayım dedim.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...o-gitar-plus-ibanez-10w-amfi-321239590/detay/
Maalesef ya Adıyaman gibi bir yerde yaşayınca deneme imkanım olmuyor 🙂 Ne gibi zorlukları oluyor ki floyd rose sisteminin ?Deneme imkanın varsa bir bak. Başlangıçta floyd rose sistemi biraz karışık gelebilir.
Maalesef ya Adıyaman gibi bir yerde yaşayınca deneme imkanım olmuyor 🙂 Ne gibi zorlukları oluyor ki floyd rose sisteminin ?
En kötü özelliği şahsen drop akoru hayallerde yaşamak 🙂Ayarlamak dert, sık sık akord kaçırabiliyor, tel takmak ayrı bir dert. Kötüsüne, sıradanına denk geldin mi yandın 🙂
Doğru...Ayarlamak dert, sık sık akord kaçırabiliyor, tel takmak ayrı bir dert. Kötüsüne, sıradanına denk geldin mi yandın 🙂
Bende ltd düşünüyordum zaten🙂Yağız bak aklıma bişey daha geldi. Eğer cesaretin varsa bildiğin üzere yurt dışında Chapman Guitars diye bir firma var. Onların gitarları da gerçekten harikadır. İyi bir fiyata çok iyi bir işçilik ve malzeme kalitesi sunuyor bu gitarlar. Hipshot veya Floyd Rose köprü, Schaller kilitli burgular, kullanılan ağaçlarıyla tavsiye edebileceğim gitarlar. Ama gitarların tek sıkıntısı manyetikleri. Makul bir fiyatta sunabilmek için manyetiklerden kısmak zorunda kalıyorlar. Bak ben şöyle bir şey yaptım senin için.
Fiyata gitarı teslim alınca ödeyeceğin KDV dahil 4000 ₺ civarı ödeyeceksin. Eğer gelecekte müzik zevkin değişirse diye EMG ve Blackouts önermiyorum. Black Winter da oldukça sert karakterli bir manyetik setidir rahat olabilirsin. Bu fiyata olabilecek başka tek tavsiyem Cangöz Müzik'ten alabileceğin bir LTD olur o da Seymour Duncan manyetikli olmalı çünkü müzik zevki değişebilen bir şey.
87242 eklentisini görüntüle
Yağız bak aklıma bişey daha geldi. Eğer cesaretin varsa bildiğin üzere yurt dışında Chapman Guitars diye bir firma var. Onların gitarları da gerçekten harikadır. İyi bir fiyata çok iyi bir işçilik ve malzeme kalitesi sunuyor bu gitarlar. Hipshot veya Floyd Rose köprü, Schaller kilitli burgular, kullanılan ağaçlarıyla tavsiye edebileceğim gitarlar. Ama gitarların tek sıkıntısı manyetikleri. Makul bir fiyatta sunabilmek için manyetiklerden kısmak zorunda kalıyorlar. Bak ben şöyle bir şey yaptım senin için.
Fiyata gitarı teslim alınca ödeyeceğin KDV dahil 4000 ₺ civarı ödeyeceksin. Eğer gelecekte müzik zevkin değişirse diye EMG ve Blackouts önermiyorum. Black Winter da oldukça sert karakterli bir manyetik setidir rahat olabilirsin. Bu fiyata olabilecek başka tek tavsiyem Cangöz Müzik'ten alabileceğin bir LTD olur o da Seymour Duncan manyetikli olmalı çünkü müzik zevki değişebilen bir şey.
87242 eklentisini görüntüle
Bu nasıl olur peki ? İstanbul'da bir yerde olsam bulmam kolay olurdu da, burdayken mecburen internet üzerinden bakıyorum.Ayarlamak dert, sık sık akord kaçırabiliyor, tel takmak ayrı bir dert. Kötüsüne, sıradanına denk geldin mi yandın 🙂
Bu nasıl olur peki ? İstanbul'da bir yerde olsam bulmam kolay olurdu da, burdayken mecburen internet üzerinden bakıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...muzik-aletleri-ltd-viper-v-10-320752364/detay
Teşekkürler o zaman büyük ihtimalle akşam bunu sipariş ederim.Viperlar iyi aletlerdir.
Herhangi 20 tllik bir jack işinizi görür. 3.5 mm jack küçültücüsü de alın. Bide alabiliyorsanız ucuzdan bir referans monitörü alın 2. elSiparişi verdim arkadaşlar herkese teşekkürler. Bu arada son bir soru sorayım ben başta bilgisayara bağlamaya düşünüyorum gitarı. Hangi jackı almam gerekir acaba ? jack dönüştürücüsü de alacağım onu buldum ama bu jack hangisi olacak o biraz kafa mı karıştırdı. Herhangi bir jackın linkini atabilir misiniz acaba ?
87319 eklentisini görüntüle
Siparişi verdim arkadaşlar herkese teşekkürler. Bu arada son bir soru sorayım ben başta bilgisayara bağlamaya düşünüyorum gitarı. Hangi jackı almam gerekir acaba ? jack dönüştürücüsü de alacağım onu buldum ama bu jack hangisi olacak o biraz kafa mı karıştırdı. Herhangi bir jackın linkini atabilir misiniz acaba ?
87319 eklentisini görüntüle