Alternatif Rock.Alternatif müzikten kasıt nedir cidden merak ettim. Çünkü ibanezler vs önerilmiş neye istinaden ve hangi mantıkla anlamak mümkün değil.
Herhalde günümüz alternatif müziğinde bu öğeler olsa gerek ya da biz yaşlandık artık...
Alternatif Rock.Alternatif müzikten kasıt nedir cidden merak ettim. Çünkü ibanezler vs önerilmiş neye istinaden ve hangi mantıkla anlamak mümkün değil.
Herhalde günümüz alternatif müziğinde bu öğeler olsa gerek ya da biz yaşlandık artık...
Alternatif Rock.
Alternatif Rock.
Eskilerden de var 1994Bizim zamanımızda Grunge derdik ona 🙂
500-600 TL civarında elektro gitar önerisiArkadaşlar iyi günler ben elektro gitar yeni gecicem daha önce uzun zamanlar elektro akustik kullandım benim şu anda 600-650 tl lik bir elektro gitar a ihtiyacım var işimi gorucek beni yarı yolda bırakmayacak ve verdiğim paraya deyecek. Bana önerileriniz neler olur
Önemli değil, daha da başlık var hepsine bakarak kararını verebilirsin ama bence en doğrusu mağazaya gidip deneyerek almak. (Akustik calmissan deneyebilirsin 🙂 )Paylaşım için teşekkürler
Pro mod charvel'ler meksikaydı onlar da mı endonezya'ya taşındı, 500 euro 2000 lira para yapıyor ki bir de gümrük vergi vs. ödeyeceksin, bu paraya ikinciel çok düzgün bir japon süperstrat alınır
Sanırım şunlar hala meksika https://www.thomann.de/intl/charvel_pro_mod_so_cal_style1_2h_fr_sw.htm
Bu döviz kurları bütün hesaplarımızı tepetaklak ediyor, schecter de seksenlere dönüş şöyle bir model yaptı, fiyatı nedir bilmiyorum ama kore üretimiyse değerlendirilebilir, yine de sabredip ikinciel hırpalanmamış bir japon süperstrat almak daha mantıklı bence
Sun Valley Super Shredder : Sun Valley Super Shredder FR
2000 lira civarına gövde ağacı nato olan bir gitar...
Bence hiç thomann ilişmeden arkadaşın dediği gibi 2. el temiz, iyi bir superstrat alabilirsiniz.
Nato ağacı maun ailesinden gelen bir ağaç türü, karakteristik olarak bildiğimiz maundan çok farkı yok, ki ben maun gövdeli gitarların tonunu seviyorum genelde.
Arkadaşlar 2. el almak istemiyorum, zorlamayın =)
Görmemiştim yazdığınızı kusura bakmayınız.
Nato ile Maun ağacı akraba değiller yanılmıyorsam. "Maun gibi" denilir çoğunlukla bunlara ama ben beğenmiyorum, karakteri hoşuma gitmiyor ve geleneksel mauna benzetemiyorum ben bir türlü. Yamaha gibi üretim kalitesi belli bir firmanın gitarlarında da bu ağacı epey kullanıyorlardı, oradan kalma bir sevmemezlik durumum var yani. =)
Tabi tercih sizin, beğeniyorsanız ne ala.
Ona bakarsanız abanozdan yemek masası da yapılıyor =), bu tip konulara çok takılmıyorum, tonu iyi ise, fazla ağır değilse ve görünümü de hoşsa benim için sorun yok...NAto parke zaminlerde kullanılan şey değil mi ben mi yanlış biliyorum?
Nato Wood - Buy Nato Wood Product on Alibaba.com