Kesinlikle hh strat ile lp nin aynı sesi vereceğine inanmıyorum. Vermiyor da zaten. Rezonans denen bir olay var, tını diye bir kavram var vesaire vesaireEğer manyetikleri SH1-SH11 ikilisi olan ise gerçekten öyle.
Kesinlikle hh strat ile lp nin aynı sesi vereceğine inanmıyorum. Vermiyor da zaten. Rezonans denen bir olay var, tını diye bir kavram var vesaire vesaire
Ön yargılardan kurtulamıyoruz be abi. Yaşasın Fender ve Gibson.Schecter solo II custom'dan bahsetmiyor muyduk?
Bilemiyorum.gitarın şekli şemalinin tonun sertliği ile alakası olmaz, ancak dip gürültüsü ile alakası olabilir 🙂
Bütçeni başlangıç gitarı için sıfır gitarda harcamamanı.başlangıç için hangisini önerirsiniz
Bütçenizi söyleyebilirseniz en azından daha cok öneri gelebilir 🙂Arkadaşlar merhaba.Solağım.İlgi alanım daha çok Türkçe rock.Hangi gitar ve amfi ile başlayabilirim?
Bütçem 1500 tlBütçenizi söyleyebilirseniz en azından daha cok öneri gelebilir 🙂
Solak gitarlar tekrar satmasi biraz mesele gitarlar ama sarı sitede, bütçenize göre bence en iyi f/p yamaha aes620. Yanına da blackstar id core giriş seviyesi için fazlasıyla yeterli olur. 🙂Bütçem 1500 tl
Bütçem 1500 tl
Çalacağınız tarza göre kasa, manyetik, ağaç türlerini belirleyerek seçim yapmanızı öneririm. Sx gitarlar fiyatına göre iyi performans sağlar genellikle. Son önerim de bu seviyede gitarları 2. el deneyerek almanız, fiyat çok fark ediyor.Selamlar efenim.. Birkaç senedir gitar çalmıyorum, zaten öğrenme seviyesindeydim... Tekrardan başlamak istiyorum ve bütçem 1000 lira. Zorlarsam 1100 olabilir. İyi kötü çalışan kalitesiz bir amfim var. İkinci el seçeneğim yok öncelikle onu belirtmek isterim. Aşağıya şekillerini beğendiğim birkaç gitar koydum, acaba onlardan birini almam uygun mudur yoksa 350-400 liralık bir gitar alıp kalan parayla amfi mi almamı önerirsiniz?
- Cort Cr200Bk Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
- Cort Aero-11 Bc Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
- Cort Kx5Tfbk Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
- Jay Turser JT-220-GT Elektro Gitar Fiyatı - Taksit Seçenekleri
- Esp Ltd Lmpackblks Elektro Gitar Fiyatı - Taksit Seçenekleri
- Stagg Seo30-Wh Elektro Gitar Fiyatı - Taksit Seçenekleri
- Cort X6Wsbk Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
- Sx Eh3 Elektro Gitar / Gold Top Fiyatı - Taksit Seçenekleri