Stratocaster kasa on numara olur bence, özellikle bu tarzlara çok uygun. Squier affinity, azcık daha ucuzu Squier bullet veya SX SST serisi stratocaster gitarlara bakabilirsiniz.Merhabalar. Genellikle The Raconteurs, The White Stripes, Arctic Monkeys, Nirvana ve The Rolling Stones dinliyorum. Bütçem herşey dahil 2 bin lira. Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
Amfi olarak ne önerirsiniz peki ? İkinci el almayı düşünüyorum amfiyi sıfır almaya gerek yok bence.Stratocaster kasa on numara olur bence, özellikle bu tarzlara çok uygun. Squier affinity, azcık daha ucuzu Squier bullet veya SX SST serisi stratocaster gitarlara bakabilirsiniz.
Kesin bir bütçe şuan söylemem ama tahmini 1500-2000maxLTD düşünebilirsin bence. Kullananlar oldukça memnun. Bütçenin ne kadar olduğu da oldukça önemli tabi.
Schecter gitarlar guzel gercekten.Kesin bir bütçe şuan söylemem ama tahmini 1500-2000max
Bazı sitelerde bc. Rich Warlock Metal Master, schecter omen 6 Extreme ve jackson j22 öneriyorlar sizce?
Schecter gitarlar guzel gercekten.
Herkese merhabalar, yeni üyeyim o nedenle konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum, eğer yanlış yere açtıysam moderatör arkadaşlar taşırsa memnun olurum olurum. Gitara yeni başlayacağım ve haliyle gitar satın almak zorundayım, başlangıç gitarı diye kötü bir gitar almak istemiyorum ikinci el olarak orta kaliteli bir gitar düşünüyorum sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Soloist.Diğer gitarınız ne model?
Hangi tipte demedim, marka model, hss/hsh/hh olduğunu öğrenebilirsek çok daha iyi yardımcı olunulabilir diye sordum. Ama soloist çok distortion-vari bir gitar tipi olduğundan her türden çalıyorsanız SSS bir strat iyidir bence, daha soft ve overdrive tonlara gider o da, ikisi birbirini tamamlamış olur.Soloist.