Özür dilerim. O kısma dikkat etmemişim. Bağışlayın lütfen.orda koskoca 2.el alamam dedim.
Gitar gerçekten çok güzel duruyor ilk gitarım photogenicdi ama custom tipi modeliydi gerçekten güzel gitarmış ama küçükken değerini bilemedim 🙂 Şu an black beautym var onun yerini tutuyor en azındanArtık 1000 liraya sıfır güzel gitarlar yok maalesef. İkinci elde bunu gördüm, şahsen param olsam alırdım. Gitar ne kadar iyi bilmiyorum, les paul kasayı çok sevdiğim için dikkatimi çekti. Photogenic Les Paul LP-300 Cherry Sunburst Elektro Gitar - En Uygun Photogenic Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 793637930
ikinci elleri 300 350 tl alırsan paranı çöpe atmış olursun sıfır alacaksan sx stratlara bakcort x1 olur mu? 1020tl sıfır
Vardır bir elektrikçi. Maksimum 10-20 lira bir şey tutar.Kime taktırcaz
Sorun değilÖzür dilerim. O kısma dikkat etmemişim. Bağışlayın lütfen.
Kanka düzgün oku şunu 2.el alaman diyorumikinci el ibanez al rg350 370 321 vs manyetik değiştir ömürlük bile olur 1000 liraya arkadaşıma aldık geçenlerde çiçek gibi
Düzgün okumadan cevap yazıyorlar çünkü?Adam sana kendi görüşünü söylemiş param olsa alırdım diye senin verdiğin yanıta bak bu yüzden bu tarz başlıklara hiç bir şekilde yazmıyorum bu kadar çok biliyorsan youtube de bin tane başlangıç gitarı öneri videosu var aç onları izle
Olabilir ucuz manyetik alıp taktıtabişirim sx eikinci elleri 300 350 tl alırsan paranı çöpe atmış olursun sıfır alacaksan sx stratlara bak
Elektrikçi anlar mı o işten knkVardır bir elektrikçi. Maksimum 10-20 lira bir şey tutar.
Neyi nereye takacağını gösterirsin. O da takacağı yeri lehimler.Elektrikçi anlar mı o işten knk
Şu an cort g110 kullanıyorum. Les Paul kasa çok hoşuma gidiyor. Ve photogenic olanda kasa sap harici epiphone ve gibson şeklinde gibi. Sesi hoş duruyor, fiyatına göre iyi gibi ama bir epiphone standart ile kapışır mı bilemiyorum. 🙂Gitar gerçekten çok güzel duruyor ilk gitarım photogenicdi ama custom tipi modeliydi gerçekten güzel gitarmış ama küçükken değerini bilemedim 🙂 Şu an black beautym var onun yerini tutuyor en azından
Peki sağol o aklımda kalsınNeyi nereye takacağını gösterirsin. O da takacağı yeri lehimler.