şuanki gitarım iyi degil sonuçta , değil mi ? xaten cok üst seviye bişey alamam belirttigim imkan dogrultusunda onerebilceginiz gitar var mı ?Gitarınızı çok pahalı bir gitarla bile değiştirseniz, muhtemelen aradığınız tona ulasamayabilirsiniz. Amfinizi değiştirmeye gayret edin.
amfim sizce kötü mü ? ben cok aradıgım tonlara ulasamıyorum da suanGitarınızı çok pahalı bir gitarla bile değiştirseniz, muhtemelen aradığınız tona ulasamayabilirsiniz. Amfinizi değiştirmeye gayret edin.
biliyorum hocam bende de tek humbucker var giris seviyesi bi gitar kullanmaktayım fakat artık yetersiz geliyor yamahaların da 2nci ellerini pek bulamadımhumbucker manyetikli gitarlara bakacaksın. benim tavsiyem kore yapımı yamahalara bakman.
Öncelikle yardımın için teşekkür ederim.Bende normalde 2.el almak istiyorum biliyorum bu bütçe ile sıfır gitarların kötü olduklarını fakat taksitle alacağım için 2.el satış yapanların neredeyse hepsi direkt ödeme istiyor ve öğrenci olduğum için de benim için zor bir durum bu malesef.Bu konu hakkında yapılabilecek bir şey var mıdır öncelikle bunu sorayım.Yani taksitle 2.el satan yerler vs. Ve alacağım gitarı HSS manyetikli istiyorum sesi bir çok alana çekmek için acaba mantıklı bir seçim olur mu?ayırdığın bütçe ikinci el için gayet yeterli. o fiyat seviyesinde ikinci elde çok iyi gitarlar var. ama gidipte sıfır alırsan 2000 liranı çöpe atmış olursun benden söylemesi. yok illa sıfır alacağım diyorsan çok düşünmene gerek yok. şeklini beğendiğin herhangi bişey al gitsin. zaten hepsi aynı çin endonezya malı suntalar. pek bi fark yok aralarında. modifiyeyle falan da bişeyi düzeltemezsin. bir de modifiye için harcadığın paraya yazık olur.
amfim var ve gitar önerisi istiyorum ses kartı biraz mantıksız olmuyor muNeden ses kartı düşünmüyorsun ?
anladım hocam pedal da bakmaya basladımaraya pedal atmadıkça o metal şeysi hayalde kalır biraz. metal muff boss mt2 ,ds1 gibi bişeylere 200 300 vermek daha mantklı olur
Çok kötü hem de ... daha yeni nesil, kaliteli pek çok seçenek var artık. Biraz araştırma ile bilinen ve sıkça tavsiye edilen 5-6 modeli rahatça keşfedebilirsin, bu kadar körü körüne ne alayım diye milletin fikrine bağımlı kalma, internet çağındayız, bilinen tüm amfilerin detaylı inceleme video'ları var.amfim sizce kötü mü ? ben cok aradıgım tonlara ulasamıyorum da suan
Özel bir sebebi yoksa ya da lojistik vb endişeleri yüzünden değilse bence düşün derim. Cort amfi 699TL diyor linkte... 700'e ve hatta belki azıcık yükselterek 800-900'e çok daha iyi resmen bir gömlek üstün diyeceğim amfiler bulman olası. Yani tercih senin sen bilirsin ama Cort amfi .... mmm? derim.Dipnot: ikinci el almayı düşünmüyorum.
Değerlendirme için teşekkür ederim.Özel bir sebebi yoksa ya da lojistik vb endişeleri yüzünden değilse bence düşün derim. Cort amfi 699TL diyor linkte... 700'e ve hatta belki azıcık yükselterek 800-900'e çok daha iyi resmen bir gömlek üstün diyeceğim amfiler bulman olası. Yani tercih senin sen bilirsin ama Cort amfi .... mmm? derim.
Hayır neden olsun? Sana güzel bir örnek bırakıyorum bu sevdiğim bi kardeşimin instagram profili (@berkayvs) girip bakabilirsin Sx telecaster ile bile metal çalabiliyor ses kartı sayesinde. Kullandıgı amfiyi (line 6 spi. 4) hoparlör olarak kullanıyor. Bence ses kartı sana uzun vadede çok daha mantıklı. Mesela ben laney cub 12r aldım 2 hafta önce. Daha çok blues clean amfisi. Metal tonları için ses kartı alacağım. Bence bir göz at. Tabi ki tercih senin 😊amfim var ve gitar önerisi istiyorum ses kartı biraz mantıksız olmuyor mu