KaRaBaSH demiş ki:
her kural için özel belirtilsin o zaman. "arada 1 harf büyük yazmak yasaktır" desinler.
karışıyorum çünkü rahatsız edici ve okumayı zorlaştırıcı olduğunu düşünüyorum. bunun için moderatör olmaya gerek yok takdir edersen. senin gibi kural delmeye niyetli herhangi biri GeLiyoruM yazıp "aa bak burda "y" ve "r" yi büyük yazmadım bir büyük bir küçük kullanmış olmuyorum. yuppi! kurallara uyuyorum" diyebilir.
bunu tartışmanın yeri bura olmasa da, merak ediyorum o l harflerini büyük yazmanın anlamı nedir? böyle rahatsız bir yazım tarzı kullanman için gerçekten gerek ve yeter koşul olan bir sebep var mı?
edebiyat kulübü başkanı olup böyle bir şeyde diretmen de bence ayrı bir şey.
konu benim yazım değiL,takdir edersen.Şurda senden başka kimse okumakta zorLanmadı şu ana kadar.kuraL deLmeye niyetLi fiLan değiLim,eLime ne geçecek ki kuraLLarı deLersem?! ben yıLLardır böyLe yazıyorum ve hiç de yadırganmadı şu ana kadar.Bu konuda bir gerekçeye ihtiyacım yok,kuraLLarı deLmek niyetinde de değiLim.rahatsız edecek biçimde de yazmıyorum.yaLnızca bir harf bu! o kadar rahatsız oLacak nesi var? ben L harfini seviyorum ve büyük yazıyorum => seni iLgiLendirmez.eğer moderatörLerde de "L" aLerjisi varsa bana söyLerLer,değiştirmeye çaLışırım ama başaramayacağımı düşünüyorum.ÖyLe bir durumda da forumdan çıkarım tabi.eğer bir harf insanLara bu kadar batarsa.