ibanez wd7 çok işlevli sağlam ve fiyatının fazlasını veren bir pedal.MyCn demiş ki:Arkadaşlar çok çelişkide kaldım bana bi yardmcı olun lütfen...Boss pw-10 mu alsam yoksa ibanez wd-7 mi ?
KHammett demiş ki:Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım war cunku gitar alımım cok yakın bir tarihte olcak şimdiden yardım eden arkadaşlarıma teşekkürler.
Benim yaklaşık 320 Euro (yaklasık olarak 650 Ytl ) miktarda param war.
Yaklasık 1.5 senedir gitar çalıyorum ve takılacagım muzikler genellikle Heavy Metal ya da Hard Rock olcak. Suanda bu cüssi miktarda bulabildiim ve begendiim gitar Epiphone Les Paul 100 war.
Onerilerini bekliyorum ayrıca p.m olarak ta msj atabilirsiniz.
:::... Tesekkurler ...:::
KHammett demiş ki:ibanez rg serisini kesinlikle dusunmelisin heavy metalde ver epiphone guvenilmez ama rglerde garanti verebilecegim modeller var. p.m. ile ulasabilirsin.
plaROCK demiş ki:KHammett demiş ki:ibanez rg serisini kesinlikle dusunmelisin heavy metalde ver epiphone guvenilmez ama rglerde garanti verebilecegim modeller var. p.m. ile ulasabilirsin.
Guven olmaz derken neyi kastettin Zuhal Muzikten alıcam sahte cıkma gibi olasılıgı war mı ondan korkuyorum ben...
emg81-81 set sanırımKHammett demiş ki:Peki Mesela Lp ye hangi manyetik gitara Kirk Hammett havası katabilir. Tam anlamıyla o benim idolum 🙂