swxlvr Dün 20:48 Konu Sahibi Konu Sahibi #81 Katatonia demiş ki: Konu saptı. Gitar alma durumu yok. İyi eğlenceler. Hepsini görmek için tıklayın... Niye olmasın kardeşim alacağım diye açıyorum konuyu zaten 🙂 bir mesajla konu sapmaz
Katatonia demiş ki: Konu saptı. Gitar alma durumu yok. İyi eğlenceler. Hepsini görmek için tıklayın... Niye olmasın kardeşim alacağım diye açıyorum konuyu zaten 🙂 bir mesajla konu sapmaz
Katatonia Dün 21:36 #82 swxlvr demiş ki: Aynen hocam jackson kelly floyd rose akort kaçırıyor diye yazmışlardı. Spira L-400 bakıyorum şu anda pahalanmaz umarım Hepsini görmek için tıklayın... Para sıkıntısı yoktu zaten pahalansa da boşverin takmayın alın gitsin.
swxlvr demiş ki: Aynen hocam jackson kelly floyd rose akort kaçırıyor diye yazmışlardı. Spira L-400 bakıyorum şu anda pahalanmaz umarım Hepsini görmek için tıklayın... Para sıkıntısı yoktu zaten pahalansa da boşverin takmayın alın gitsin.
Serdar213 Bugün: 01:31 #83 swxlvr demiş ki: Aynen hocam jackson kelly floyd rose akort kaçırıyor diye yazmışlardı. Spira L-400 bakıyorum şu anda pahalanmaz umarım Hepsini görmek için tıklayın... Bakmak nedir arkadaşım ? Gider gitarı alırsın ya da almazsın 3. günde çözülür iş. seninki 20 günü geçmiş. Ölüm kalım meselesi değil bu.
swxlvr demiş ki: Aynen hocam jackson kelly floyd rose akort kaçırıyor diye yazmışlardı. Spira L-400 bakıyorum şu anda pahalanmaz umarım Hepsini görmek için tıklayın... Bakmak nedir arkadaşım ? Gider gitarı alırsın ya da almazsın 3. günde çözülür iş. seninki 20 günü geçmiş. Ölüm kalım meselesi değil bu.