Clean kullanmam zaten mg10 + boss pedal şuankinden daha iyi bir ton verirmi.
inceledim iyi pedalmış.Wampler Euphoria.
Ekleme gereği hissettim Joyo vintage overdrive, TS808 klonu.Tavsiye
TS9 için (Yumuşak drivelar ve boost işi için) : Joyo Vintage Overdrive.
Daha sert drivelar için : Mooer Black Secret.
Tecrübeyle sabit ikisi de fiyatına göre tek pedallar. Özellikle Joyo Vintage Overdrive ın TS9 dan eksiği yok fazlası var, ton olarak aynılar. Mooer tam bir Rat 2 değil ancak çok başarılı fiyatına göre. Ayrıca 2. el de 200 lira civarında RAT ler olması lazım onlara da bakabilirsiniz.
Peki mesa boogie nin pedalları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Flux drive olsun throttle box olsun özellikle flux drive sanki aradıgımı bana vericek cinstenEkleme gereği hissettim Joyo vintage overdrive, TS808 klonu.
T-rex Mudhoney-II yi bir araştırmanı öneriyorum. Çok az bilinen ve çok çok güzel bir pedal. Sahnede Kenan Doğulu' dan Pentagram' a kadar çaldığım bir repertuar olduğundan bu tarz pedallarla çok ilgiliyim ben de. Bir göz at derim 🙂Arkadaşlar merhaba,
Forumda konu ile ilgili mesajları 2-3 gündür okuyorum fakat yine de tam olarak bir sonuca varamadım. Ton aralığı oldukça geniş bir drive pedalı arıyorum, blues, classic rock, hard rock yapabileceğim bir drive pedalı. Big Muff Pi, Tube Screamer, Proco Rat, Mxr Distortion gibi bir çok pedalın örnek kayıtlarını dinledim, tube screamer ve boss blues driveri deneme imkanım oldu, özellikle tubescreamer ve ts9 beni tatmin etti ancak aynı zamanda biraz daha sert tonlar da alabileceğim bir pedal aklımdaki. Yani hem yumuşak blues tonları(eric clapton, srv, bb king, david gilmour), hem de biraz daha sert(led zeppelin, deep purple, guns'n roses) drive tonları için hangi pedalı seçmeliyim. Rat 2 ve big muff pi oldukça versatil pedallar ve aradığım tonlara yakın gibi, özellikle Rat 2'nin tonları oldukça tatmin etti fakat onu da temin edeceğim bir yer yok, sizler ne önerirsiniz, özellikle bu pedalları kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Bu arada ekipman olarak elimde Fender Meksika Strat ve Blackstar Ht5 var, bütçe olarak ise en fazla 400-500 lira ayırabilirim.
Xotic BB+
Kesinlikle..
BB+ dan önce sürekli drive pedalı alıp satıyordum...İnanın tüm arayış bitti...KESİNLİKLE BB+ NOKTA ATIŞI OLUR.😉