Arkadaşlar merhaba,
Forumda konu ile ilgili mesajları 2-3 gündür okuyorum fakat yine de tam olarak bir sonuca varamadım. Ton aralığı oldukça geniş bir drive pedalı arıyorum, blues, classic rock, hard rock yapabileceğim bir drive pedalı. Big Muff Pi, Tube Screamer, Proco Rat, Mxr Distortion gibi bir çok pedalın örnek kayıtlarını dinledim, tube screamer ve boss blues driveri deneme imkanım oldu, özellikle tubescreamer ve ts9 beni tatmin etti ancak aynı zamanda biraz daha sert tonlar da alabileceğim bir pedal aklımdaki. Yani hem yumuşak blues tonları(eric clapton, srv, bb king, david gilmour), hem de biraz daha sert(led zeppelin, deep purple, guns'n roses) drive tonları için hangi pedalı seçmeliyim. Rat 2 ve big muff pi oldukça versatil pedallar ve aradığım tonlara yakın gibi, özellikle Rat 2'nin tonları oldukça tatmin etti fakat onu da temin edeceğim bir yer yok, sizler ne önerirsiniz, özellikle bu pedalları kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Bu arada ekipman olarak elimde Fender Meksika Strat ve Blackstar Ht5 var, bütçe olarak ise en fazla 400-500 lira ayırabilirim.