Diğer özellikleri nasıl hocam?neck-thru konstrüksiyon, string-tru köprü... 80742 eklentisini görüntüle
gerisi klasik tele... Alder gövde,7 parça maple sap, altın kilitli burgular (hipshot olması lazım ), resimde dimarzio air norton var köprü manyetik olarak seymour duncan hot rails in krem rengi yokmuş... sap manyetiği olarak seymour duncan ssl2 var.Diğer özellikleri nasıl hocam?
F deliğini kapatamadığımdan iyice değişik oldu 😀Vışşş dedim istemsizce. Bu ne be.
Ben Mert'inkine yazmıştım ama sizinkine de diyim hadi. "Vışşş !!11!!!"F deliğini kapatamadığımdan iyice değişik oldu 😀
Aslında 6 telli pickguardsız hali biraz Jim Root Signature'a benzedi, ondan tel sayısını arttırdım hemen 😀
ben de bi abartayım dedim ortaya bu çıktı..
Hocam alıntı görünmemişti vallahi 😀Ben Mert'inkine yazmıştım ama sizinkine de diyim hadi. "Vışşş !!11!!!"
Sap profili de dikdörtgen olsa gerek 😀Yıllardır ağacı oturmuş gitar ne dedik durduk. Aha bu bence. Ama bunun ağacı kodum mu oturtan cinsten olmuş biraz.
ilk sene yemek masası, ikinci sene les paul gövde, üçüncü sene strat, dördüncü sene elektro ukulele kese kese eskitirim. çabuk sıkılıyorum, ileriye yönelik düşündüm 😀Yıllardır ağacı oturmuş gitar ne dedik durduk. Aha bu bence. Ama bunun ağacı kodum mu oturtan cinsten olmuş biraz.
Acaba bu gövdeyi neye istinaden koymuşlar, gördüğümde çok merak ettim 😀ilk sene yemek masası, ikinci sene les paul gövde, üçüncü sene strat, dördüncü sene elektro ukulele. çabuk sıkılıyorum, ileriye yönelik düşündüm 😀
ilk sene yemek masası, ikinci sene les paul gövde, üçüncü sene strat, dördüncü sene elektro ukulele kese kese eskitirim. çabuk sıkılıyorum, ileriye yönelik düşündüm 😀
niye ki, bence güzelAcaba bu gövdeyi neye istinaden koymuşlar, gördüğümde çok merak ettim 😀
evet IKEA'da kendin kes diye satabilirler... 😀niye ki, bence güzel
evde kendin kes diye de olabilir 😀
2814 dolar pahalı yalnız